Skip to main content
Map

After Summer Dance

Al actief in onze lerende netwerken voor ondernemers? Haal dan alvast je dansschoenen uit de kast en sluit aan voor onze After Summer Dance!  

Wat gebeurt er juist?

Goede gewoontes hou je best in stand, maar soms is het tijd voor iets nieuws. Na de zomer verwelkomen we jou graag voor de onze eerste After Summer Dance

Tijdens dit nazomers evenement netwerk je op een fijne manier met andere ondernemers die aan een groeitraject deelnemen (Accelero, Plato, Familio of Flow) en Plato mentoren. We verwelkomen jou op deze editie graag bij Zwart Wit in Gent voor een netwerkmoment met streetfood, gevolgd door een authentieke fuif. Onze DJ zorgt voor de nodige beats, maar we hebben jou nodig om mee de dansvloer onveilig te maken. 

Praktisch en programma

Voor wie?

Huidige deelnemers aan Plato, Accelero, Flow, Familio en Plato-Mentoren

Programma

  • 18.30 - 19.00 u. Ontvangst
  • 19.00 - 21.00 u. Netwerking met streetfood
  • 21.00 - 01.00 u. Party

Locatie

Zwart-Wit - Ottergemsesteenweg Zuid 802 - 9000 Gent

banner

Contactpersoon

Céline Vermeeren

Arbeidsmarkt - Groeitrajecten

Wanneer

Prijs

Gratis

Aangezien de plaatsen erg beperkt zijn omwille van limietcapaciteit, wordt bij annulatie na 5 september een no-show fee aangerekend van €75 euro (excl. btw).

 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

logo vlaio