Skip to main content
Map

Bijna klaar!

Goed nieuws, je bent er bijna!

Je stelde je kandidaat voor Bryo StandUp. Op deze pagina kan je jouw inschrijving te bevestigen. Wij kijken er alvast erg naar uit.

NDA

Gelieve deze NDA te ondertekenen en terug door te sturen naar Jolein Van Eyck.

Programma

Wat kan je verwachten?

 • Werk in 10 wekelijkse workshops actief aan ieder element van jouw idee!

  Gedurende 3 maanden komen we stapsgewijs dichterbij de uitwerking van jouw businessidee. Aan het einde weet jij alle sterktes en zwaktes van jouwproject. En heb je een antwoord op de vraag: “Doe ik het of doe ik het niet?”
   
 • Kom terecht in een groep van gelijkgezinden!

  Door ervaringen uit te wisselen met collega-ondernemers, krijg je verschillende kijken op je idee. Je voelt je begrepen en doet zo de nodige kennis op om succesvol te starten! Via de Bryo StandUp-community zorgen we er samen voor dat we de voornaamste valkuilen van ondernemen vermijden.
   
 • Laat je bijstaan door je persoonlijke coach aan je zijde!

  Geen zorgen. Je staat er niet alleen voor. Net zoals bij topsporters staat er uiteraard een trouwe coach aan de zijlijn. Concreet betekent dit datje zo vaak je maar wil, kan aankloppen voor individuele coaching bij Jolein! Zij kan je op die manier ook verder in contact brengen met het brede netwerk van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.

Klaar? Bevestig dan NU jouw deelname!

Na jouw inschrijving zal jouw coach Jolein Van Eyck weer contact met je opnemen voor de kickoff!

Jolein

Contactpersoon

Jolein Van Eyck

adviseur starters en lerende netwerken fashion

Wanneer

Prijs

Leden: €250.00
Niet-leden: €250.00

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering