Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Met zo'n 2.500 bedrijven als lid – zowel vrije beroepen, kmo's als multinationals – is Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant het meest complete ondernemersnetwerk binnen Vlaams-Brabant. Voka verenigt ondernemers en geeft ze een stem.

Via allerlei evenementen, diensten en projecten willen we samen met u de kwaliteit, toegevoegde waarde en wendbaarheid van het bedrijfsleven versterken. Onze werking omvat 3 grote pijlers: lobbying, netwerking en dienstverlening. Daarnaast houdt Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant u op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de ondernemerswereld. Met onze maandelijkse magazine Ondernemers, onze nieuwsbrieven, website, social media-kanalen en Voka-app kan u dag na dag rekenen op betrouwbare informatie over de economische actualiteit, bedrijven in uw regio, inspirerende rolmodellen en de werking en activiteiten van Voka.

Volg ons op

FacebookTwitter    LinkedIn

News

 • Ambassadeurslunch
  Nieuws 13.10.2017

  Mexico: het land van melk en honing

  Op dinsdag 10 oktober was de Mexicaanse Ambassadeur Eloy Cantu Segovia de centrale gast op de ambassadeurslunch georganiseerd door Voka Metropolitan in samenwerking met Voka Vlaams-Brabant en de Bruss
  Lees meer
 • Ambassadeurslunch
  Nieuws 02.10.2017

  Ambassadeurslunch: Marokko, brug tussen Afrika en Europa

  Marokko is een oase van stabiliteit en groei die de brug legt tussen Afrika en Europa. Voor bedrijven die er zaken willen doen, biedt het veel potentieel.
  Lees meer
 • Effekt
  Nieuws 27.09.2017

  Ondernemen met #bryo: Effekt

  Scholen die zichzelf van energie voorzien door zonnepanelen te installeren. Het idee is goed, maar door een gebrek aan budget vaak niet realistisch.
  Lees meer
Meer nieuws over Vlaams-Brabant

Activiteiten

 • Plato
  Project 23.10.2017

  Experten Management@work

  Managers beschikken over een breed en gevarieerd pakket van taken en verantwoordelijkheden.
  Lees meer en schrijf in
 • teaser plato
  Project 23.10.2017

  Algemeen management - Eénmanszaken

  PLATO Ondernemers Algemeen Management – Eénmanszaken is er voor de ondernemer die zijn bedrijf autonoom bestuurt met passie en wil groeien.
  Lees meer en schrijf in
 • Plato
  Project 23.10.2017

  Leiderschap

  Als u er als bedrijfsleider in slaagt om uw medewerkers te motiveren en aan te sturen, zal dit een positieve invloed hebben op de resultaten van uw bedrijf.  Hoe geeft u leiding aan uw team?
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Vlaams-Brabant