Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant

Met zo'n 2.500 bedrijven als lid – zowel vrije beroepen, kmo's als multinationals – is Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant het meest complete ondernemersnetwerk binnen Vlaams-Brabant. Voka verenigt ondernemers en geeft ze een stem.

Via allerlei evenementen, diensten en projecten willen we samen met u de kwaliteit, toegevoegde waarde en wendbaarheid van het bedrijfsleven versterken. Onze werking omvat 3 grote pijlers: lobbying, netwerking en dienstverlening. Daarnaast houdt Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant u op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de ondernemerswereld. Met onze maandelijkse magazine Ondernemers, onze nieuwsbrieven, website, social media-kanalen en Voka-app kan u dag na dag rekenen op betrouwbare informatie over de economische actualiteit, bedrijven in uw regio, inspirerende rolmodellen en de werking en activiteiten van Voka.

Volg ons op

FacebookTwitter    LinkedIn

News

 • "Continue verbetering begint bij jezelf"
  Nieuws 13.07.2018

  "Continue verbetering begint bij jezelf"

  Na een tiental jaar ervaring in privébedrijven, zette Joke Cosijns de stap naar een eigen onderneming.
  Lees meer
 • Samen trappen naar betere mobiliteit
  Nieuws 12.07.2018

  Samen trappen naar betere mobiliteit

  Het is donderdag 24 mei, 7.30 uur ’s morgens. Wie het Provinciehuis in Leuven passeert, ziet dat er meer en meer fietsers zich verzamelen.
  Lees meer
 • Hoe vlotter de keten, hoe korter de levertijd
  Nieuws 11.07.2018

  Hoe vlotter de keten, hoe korter de levertijd

  Een jong en dynamisch bedrijf dat instaat voor een duidelijke afstemming tussen alle partijen die betrokken zijn in een waardeketen. Dat is waar Nallian voor staat.
  Lees meer
Meer nieuws over Vlaams-Brabant

Activiteiten

 • Voka reload summer edition
  Netwerking 26.07.2018

  Voka Reload Summer Edition

  Wat is er beter dan inspirerende ondernemers ontmoeten en leren van elkaars ervaringen in een zomerse setting? Wij zorgen voor een zomerse netwerkbeleving, een instant vakantiegevoel en de
  Lees meer en schrijf in
 • Summer school
  Opleiding 21.08.2018

  Voka Summer School: Mini MBA

  Nieuwe technologieën ontwikkelen zich in een razendsnel tempo, waardoor ook de behoeftes en verwachtingen van uw klanten pijlsnel de hoogte in schieten.
  Lees meer en schrijf in
 • Ontbijtclub augustus
  Netwerking 23.08.2018

  Ontbijtclub Hageland

  Elke tweede donderdag van de maand organiseren wij een ontbijtclub in het Hageland. Dan kan je ondernemers uit Oost-Brabant leren kennen tijdens een lekker ontbijt in een aangename setting.
  Lees meer en schrijf in
Meer activiteiten from Vlaams-Brabant