Skip to main content

Voka Vélo 2022

In de lente van 2022 organiseert Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen voor de tweede keer ‘Voka Vélo’, met als verbindende factor: de fiets! Tussen eind maart en eind september trekken we er vanuit alle hoeken van onze provincie in totaal tien keer op uit voor een twee- à drietal uur met een groep van collega-ondernemers en bedrijfsleiders.

Concreet organiseren we tussen 30 maart en 7 september 2022 tien ritten van twee à drie uur, dit telkens op woensdagavond. Op woensdagavond 23 maart geven we het startschot met onze ‘Grand Départ’: een event waarop u reeds kennis kan maken met de andere deelnemers van Voka Vélo. Op 28 september sluiten we de cyclus af met onze ‘Sluitingsprijs’. Op de ‘Grand Départ’ en ‘Sluitingsprijs’ voorzien wij telkens verzorgde catering en een interessante gastspreker in een mooi decor.

Voor de tien - vooraf uitgestippelde - fietsritten werken we in vier groepen van telkens ongeveer vijftien fietsers. Groep 1 fietst met een gemiddelde snelheid van 25 à 26 km/u, groep 2 fietst 27 à 28 km/u, groep 3 fietst 29 à 30 km/u en groep 4 fietst iets meer dan 30 km/u. De ritten starten om 18.00 uur stipt en starten en eindigen telkens bij het bedrijf van één van de deelnemers van Voka Vélo. Wij zorgen er met de organisatie voor dat we een mooie spreiding hebben over de hele provincie zodat alle regio’s even vaak aangedaan zullen worden. Na de rit zorgen we uiteraard telkens ook voor de nodige spijs en drank om op krachten te komen tijdens het napraten.

Doelgroep

Voka Vélo is er voor ondernemers en bedrijfsleiders met een hart voor de koersfiets. Zowel de (her)startende als de meer getrainde fietsers zullen hun hart kunnen ophalen in één van onze vier groepen. Voka Vélo is een ideale manier om uw netwerk op een sportieve en aangename manier uit te breiden. Voka Vélo is exclusief voorbehouden voor Voka-leden.

Data

🚲 Grand Départ: 23 maart
🚲 Rit 1: 30 maart
🚲 Rit 2: 20 april
🚲 Fietsvakantie Calpe: 30 april – 4 mei
🚲 Rit 3: 11 mei
🚲 Rit 4: 25 mei
🚲 Rit 5: 1 juni
🚲 Rit 6: 22 juni
🚲 Rit 7: 29 juni
🚲 Rit 8: 6 juli
🚲 Rit 9: 24 augustus
🚲 Rit 10: 7 september
🚲 Sluitingsprijs: 28 september

Wegkapiteins

Wij stellen jullie graag de wegkapiteins van Voka Vélo voor: zes fietsgekke West-Vlaamse ondernemers die hun schouders mee willen zetten onder dit project, geholpen hebben om het concept verder af te lijnen en die tijdens de ritten helpen om alles in goede banen te leiden binnen de verschillende snelheidsgroepen.

Locatie

Elke rit start en eindigt bij het bedrijf van één van de deelnemers van Voka Vélo. Wij zorgen ervoor dat elke regio van de provincie in gelijke mate aan bod zal komen. De concrete locaties worden begin 2022 bekend gemaakt.

Inschrijven

Inschrijven voor dit seminarie kan hier. Voor meer info kunt u terecht bij Tom Vermeersch.

Wanneer

Prijs

399 euro (excl. btw), hierin zijn inbegrepen:

  • Voka Vélo-shirt van BioRacer
  • Tien begeleide ritten met na afloop steeds spijs en drank om de inwendige mens te sterken
  • Verzekering
  • Start- en slotevent met topsprekers en verzorgde catering

Het aantal inschrijvingen is beperkt tot max. 65 personen.
We hanteren het ‘first come, first served’-principe’.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag