Skip to main content
  • Home
  • West-Vlaanderen
  • Tuinfeest - Buitengewone Algemene vergadering en Algemene vergadering 2020
Tuinfeest 2020

Tuinfeest - Buitengewone Algemene vergadering en Algemene vergadering 2020

 

Tuinfeest 2020

De voorbije weken gaf u, samen met uw medewerkers, blijk van een enorme veerkracht en wendbaarheid. Het coronavirus zorgde voor een schokgolf, maar kreeg u, ondernemers, niet klein!

Zoals elk jaar rond deze tijd nodigen we u uit voor ons Tuinfeest annex Algemene vergadering. Op donderdag 11 juni laten we die voorafgaan door een Buitengewone Algemene vergadering omwille van een statutenwijziging. Een Tuinfeest zoals elk jaar, maar toch anders, want we maken er een volledig digitale versie van. Coronaproof.

Op 11 juni blikken we met u terug op het afgelopen werkjaar en kijken we vooruit naar wat nog komen gaat. Want de weg is nog lang... De rode draad doorheen de avond? BEAT! Beat your barriers, hear the beat and follow your heart (beat).

Wat mag u van ons verwachten? Naast het statutaire gedeelte voorzien we ook een inspirerende keynote van niemand minder dan Jo Caudron die met zijn nieuwste boek ‘De wereld is rond’ in Nederland verkozen werd tot winnaar van het ‘Managementboek van het Jaar’.

Ook onze jubilarissen worden in de bloemetjes gezet. En natuurlijk gaan we nadien netwerken, mét live dj en volledig digitaal!

Vergeet bovendien uw adres of huidige verblijfplaats niet door te geven, dan voorzien we voor u een fijne attentie om in de sfeer te komen. Tune in, lean back and get inspired.

Inschrijven

Programma

  • 19.00 uur: Buitengewone Algemene vergadering
  • 19.15 uur: Algemene vergadering
  • 20.00 uur: Voorzitterswissel
  • 20.10 uur: Jubilarissen vieren hun 25e, 50e, 75e of 100e verjaardag
  • 20.15 uur: Keynote Jo Caudron
  • 21.00 uur: Digitaal netwerken met live dj

Agenda - Buitengewone Algemene vergadering: Goedkeuren en aannemen van gewijzigde statuten (inclusief overgangsregeling)
 
Agenda - Algemene vergadering: Goedkeuring verslag Algemene vergadering 11 juni 2019 / Activiteitenverslag 2019-2020 / Jaarrekening 2019 - verslag van de commissaris / Toewijzing resultaat en goedkeuring jaarrekening 2019 / Goedkeuring begroting 2020 / Kwijting aan de bestuurders en de commissaris / Statutaire benoemingen / Varia
 
Voorzitterswissel
 
De gewijzigde statuten, de jaarrekening 2019 inclusief het verslag van de commissaris en de begroting 2020 liggen ter inzage op de maatschappelijke zetel van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen vzw - President Kennedylaan 9A, 8500 Kortrijk. Op verzoek kunnen deze documenten opgevraagd worden via bert.mons@voka.be.

Lieven Danneels
 

BEAT YOUR BARRIERS
Uw onderneming werd de afgelopen maanden extra op de proef gesteld. Met veerkracht om het ritme aan te houden en strijdkracht om obstakels te overwinnen, bleef u doorgaan. Dat is ook wat Voka West-Vlaanderen voor u, ondernemers, wil doen. U motiveren, inspireren, stimuleren en uw belangen verdedigen, zodat u er tegenaan kunt gaan. Beat your barriers!

HEAR THE BEAT
Muziek wakkert het vuur aan. De goesting om te ondernemen, de passie die u drijft. Voka West-Vlaanderen inspireert met boeiende verhalen en positieve noten. We willen het vuur aanwakkeren en zien branden. Hear the music!

FOLLOW YOUR HEART (BEAT)
Ondernemen doet u vanuit de buik en het hart. De beslissingen die u neemt, bepalen de koers die u vaart en de bestemming waarnaar u onderweg bent. Voka West-Vlaanderen wil u daarbij helpen met een groeipad op maat van uw ambities. Leer van anderen en follow your heart.

Met dank aan onze partners:

ING

Konvert

Proximus

TVH

 

CRM Group

SD Worx

Westlease

Automobilia

Beeuwsaert

Impressionant

Wiels

Contactpersoon

Shirley Seynaeve

Eventteam

Wanneer

Prijs

Deelname aan het digitaal Tuinfeest - Buitengewone Algemene vergadering en Algemene vergadering is gratis en exclusief voor zaakvoerders van bedrijven die lid zijn van Voka West-Vlaanderen.

Voorwaarden

Deelname aan het digitaal Tuinfeest - Buitengewone Algemene vergadering en Algemene vergadering is exclusief voor zaakvoerders van bedrijven die lid zijn van Voka West-Vlaanderen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
CRM Group
DHL
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx