Skip to main content
Jong Voka visits Soubry - Nieuwjaarsevent 2021
  • Online

Jong Voka visits Soubry - Nieuwjaarsevent 2021

tekst

 

Unieke digitale tour bij Soubry

Fysieke netwerkevents zijn nog even uit den boze, maar bij Jong Voka West-Vlaanderen blijven we niet bij de pakken zitten. Ons nieuwjaarsevent wordt een gloednieuwe digitale beleving, in de vorm van een blik achter de schermen bij pastafabrikant Soubry uit Roeselare. In een 180 graden-video neemt zaakvoerder Michel Soubry samen met onze voorzitter Bénédicte Soenen je op sleeptouw doorheen het bedrijf. Bovendien geef je zelf aan waarop je wil inzoomen: duurzaamheid, digitalisering of gezondheid/wellbeing – thema’s die kaderen in het Plan Samen Groeien van Voka. Normaal kunnen hier geen grote groepen terecht, dus deze rondleiding is a once in a lifetime opportunity!

De plaatsen zijn beperkt dus schrijf je snel in via deze link en bemachtig jouw gouden spirelli. Zo krijg je in ware Charlie and the Chocolate factory-stijl toegang tot een unieke blik op de fabriek, en maak je kennis met zijn CEO tijdens een 180 graden VR rondleiding. Voor meer info kan je terecht bij Astrid De Clerck. In de aanloop naar het event ontvang je nog een mailtje met praktische info. 


Jong Voka West-Vlaanderen wil jonge bedrijfsleiders en kaderleden (leeftijd <40 jaar) met elkaar in contact brengen. Het doel is om een West-Vlaams netwerk van jonge ondernemers uit te bouwen, die elkaar geregeld op informele bijeenkomsten ontmoeten om ervaringen te delen en te leren van de expertise van voorbeeld-ondernemers.

Contactpersoon

Astrid De Clerck

Member Services - Startend ondernemen

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 15 euro
  • Niet-leden: 25 euro

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group