Skip to main content
  • Voorbereid naar het Jubileumconcert

Voorbereid naar het Jubileumconcert

Covid Safe Ticket

In het belang van ieders gezondheid volgen we de geldende coronamaatregelen en werken we met het Covid Safe Ticket.

Dat ticket is beschikbaar voor:

  • vaccinatiecertificaten: volledige vaccinatie ten minste 2 weken geleden,
  • herstelcertificaten: positieve PCR-test tussen 11 en 180 dagen geleden,
  • testcertificaten: negatieve PCR-test (NAAT-test) met staalafname maximum 48 uur geleden of negatieve RAT-test (snelle antigenentest) met staalafname maximum 24 uur geleden. In het geval van een testcertificaat is het certificaat geldig tot het einde van de kalenderdag waarop het certificaat vervalt.

Bij gebruik van het Covid Safe Ticket vallen regels rond mondmasker, afstand en CIRM/CERM-beperkingen weg. U dient bij het binnenkomen (vooraleer je ticket gescand wordt) wel nog een mondmasker te dragen.

Hoe u de Covid Safe app en nodige certificaten precies installeert op uw smartphone, kunt u hier vinden. Brengt u liever een papieren versie mee, dan kan u dit downloaden op enkele overheidswebsites.

Zonder geldig Covid Safe Ticket en identiteitskaart krijgt u geen toegang tot het event. Zorg dus zeker ook dat uw smartphone voldoende opgeladen is om het Covid Safe Ticket te kunnen tonen. Er zijn geen sneltesten mogelijk ter plaatse.

 

Covid Safe Ticket

Bereikbaarheid

Sta vooraf even stil bij uw verplaatsing!

Het Jubileumconcert gaat door in de Koningin Elisabethzaal. Wij verwachten u aan de hoofdingang: Koningin Astridplein 26, 2018 Antwerpen.

Sta vooraf even stil bij uw verplaatsing naar deze locatie. Met onderstaande tips helpen wij u graag op weg.

Kom met het openbaar vervoer

De Koningin Elisabethzaal ligt vlak naast het treinstation Antwerpen-Centraal. Naast de trein biedt ook de tram een mogelijkheid. Meer dan 20 tram- en buslijnen van De Lijn stoppen in een straal van minder dan 250 meter rond deze locatie. De dichtstbijzijnde tram- en bushalte is vlak voor de deur: Antwerpen Centraal Station. Ook de halte Franklin Rooseveltplaats is op wandelafstand van de Koningin Elisabethzaal. De dichtstbijzijnde metrostations zijn Astrid en Diamant. Kijk vooraf even op de routeplanner van De Lijn om uw vertrek- en terugkeertijden te checken.

Combineer wagen en openbaar vervoer

  • Vanuit het noorden van de stad: U kan parkeren op P+R Luchtbal en met tram 6 rechtstreeks naar de premetrostations Astrid en Diamant komen.
  • Vanuit het oosten van de stad: U kan kiezen om de wagen achter te laten in Wijnegem. Met lijn 5 rijdt u rechtstreeks naar premetrostation Astrid. Kiest u voor P+R Wommelgem, neem tram 10 tot premetrostation Astrid.
  • Vanuit het zuiden van de stad: U kan parkeren op P+R’s Schoonselhof, Olympiade of Boechout. Daar brengen respectievelijk de lijnen 10, 6 en 15 u rechtstreeks naar premetrostations Astrid of Diamant.
  • Vanaf linkeroever: U kan parkeren op de P+R’s Melsele en Linkeroever. Met tramlijnen 3, 5, 9 en 15 rijdt u rechtstreeks naar premetrostation Astrid (lijnen 3 en 5) of Diamant (lijnen 9 en 15).

Toch met de wagen? Parkeer uw wagen op een van onze voordeelparkings

Parkingtip:

U kan zich tegen voordeeltarief parkeren in Interparking Roosevelt (F. Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen) en Interparking De Keyser (Van Ertbornstraat 13, 2060 Antwerpen). Hier geniet u van een voordeling VOKA-avondtarief. Indien u hier parkeert tussen 18.00 uur en 00.00 uur betaalt u maximum 5,00 euro. Vraag na afloop uw kortingskaart aan het onthaal van het Jubileumconcert.

Opgepast: 

De stad Antwerpen hanteert sinds 1 februari 2017 een lage-emissiezone in om de luchtkwaliteit te verbeteren. Voertuigen die veel roet en fijnstof uitstoten mogen vanaf dan de zone niet meer in rijden of worden beboet. Check of uw wagen het stadscentrum in mag voor u vertrekt.

Meer info over de bereikbaarheid van de stad Antwerpen vindt u op www.slimnaarantwerpen.be

Hulp nodig?

CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans