Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Jong Vokawards

 

Jong Voka Awards

Twee jonge ondernemers die in de prijzen vallen tijdens een spetterende avondshow die jong ondernemend Limburg samenbrengt. Dat is samengevat de insteek van de jaarlijkse Jong Voka Awards. Op 17 april 2024 zal de eerstvolgende editie plaatsvinden in Thor Central te Genk.
Nieuw dit jaar is dat je ook kan inschrijven voor het dinner voorafgaand aan de Jong Voka Awards, gebruik deze tijd om samen met je relaties dieper te netwerken.
Daarnaast komt Voka Hoofdeconoom Bart van Craeynest nog een keynote geven over zijn nieuwste boek ‘België kan beter’

Inschrijven voor de Jong Voka Awards 2024 kan via deze link. 

De eerste award die zal worden uitgereikt op de Jong Voka Awards is de ‘Mijlpaal’. Deze prijs belicht een bepaalde groeifase binnen het bedrijf. Als winnende ondernemer ben je onlosmakelijk verbonden met je bedrijf en realiseerde je iets spectaculairs het afgelopen jaar. Bij het bepalen van de kandidaten wordt er gekeken naar verschillende criteria zoals oa internationalisering, nieuwe technologie, groei in aantal voltijdse equivalenten in dienst, groei in omzet, … De drie kanshebbers worden door het bestuur van Jong Voka Limburg genomineerd. Na het geven van een pitch velt een professionele jury het finale oordeel.

Award nummer twee beloont ‘Straf Ondernemerschap’. Bij ‘Straf Ondernemerschap’ kiezen de leden van Jong Voka Limburg iemand die straf ondernemerschap uitdraagt en symboliseert, een soort ambassadeur waar men naar kan opkijken en die een rolmodel is voor jonge ondernemers in Limburg. De leden zullen via een platform nominaties kunnen doorgeven. Het bestuur kiest een top 3 waarna de aanwezige leden op de Jong Voka Awards ter plaatse hun stem uitbrengen en de winnaar tijdens de show wordt bekendgemaakt.

Als Jong Voka lid kan je via deze pagina iemand nomineren. 

Voorwaarden

'De Mijlpaal'

  • lid zijn van Jong Voka Limburg.
  • Op bedrijfsniveau maar enkel de beslissingsnemer kan geselecteerd worden. 
  • Bedrijf heeft het laatste jaar een mijlpaal behaald.

'Straf Ondernemerschap'

  • Lid zijn van Jong Voka Limburg.
  • Op persoonsniveau.
  • Symbool staan voor straf ondernemerschap.
  • Nominatie via het Jong Voka platform door leden.

Uitreiking van de Vokaward

De vorige editie van de Jong Voka Awards vond plaats op 16 mei 2023 in de Versuz te Hasselt. Ben jij ook benieuwd naar de foto's van de vorige editie van de Jong Vokawards? Herbeleef dit onvergetelijke event en ga op zoek naar jezelf in de foto's...

Herbeleef de Jong Voka Awards 2023

Winnaars

'De Mijlpaal' wordt uitgereikt sinds 2023, een overzicht van de winnaars: 

2023Elan Languages van Robrecht Beliën

'Straf Ondernemerschap' wordt uitgereikt sinds 2023, een overzicht van de winnaars: 

2023Kevin Oyen van Laswerken Oyen

Contactpersoon

Laurens Kuijpers

Coördinator Jong Voka Limburg