Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Voka Lokaal awards & Prijs Ondernemen

Elk van de negen lokale ondernemersnetwerken van Voka - Mechelen-Kempen reikt jaarlijks een award uit aan één van haar leden. Aangezien de leden van Voka erg divers zijn, qua sector en grootte bijvoorbeeld, is er ook een grote diversiteit tussen de winnaars.

Toch vallen de gemene delers op. De negen ondernemingen, en de winnaar van de Prijs Ondernemen bij uitstek, zijn een toonbeeld van ondernemerschap. Dat vertaalt zich niet alleen in mooie cijfers en groei. Ze geven ook blijk van een durf en ambitie, een innoverend vermogen, een onderscheidende bedrijfs- en HR-cultuur, internationalisatie, deugdelijk bestuur en duurzaam ondernemen. Ondernemerschap dat loont en bijdraagt aan de welvaart en het welzijn in onze regio. Ondernemerschap waar we trots op zijn en dat inspireert. 

Deze 9 winnaars komen in aanmerking voor de Prijs Ondernemen van Voka Mechelen-Kempen die uitgereikt wordt tijdens de Prijs Ondernemen in september. Het publiek krijgt de kans om op haar favoriet te stemmen. Deze publieksstemming telt mee voor 1/3 van de stemmen. De andere 2/3 worden verdeeld door een professionele jury.  

Wie van de 9 lokale winnaars wint uiteindelijk de Prijs Ondernemen? 1/3 van de stemmen worden bepaald door de publieksstemming. 2/3 van de stemmen worden gegeven door een jury van professionals, elk met hun eigen expertise.  

Lees meer.

Contactpersoon

Fientje Moerman

Voka Lokaal Coördinator