Skip to main content
  • Home
  • Vlaams-Brabant

Voka - Kamer van Koophandel regio

Vlaams-Brabant

Met zo'n 2.500 bedrijven als lid – zowel vrije beroepen, kmo's als multinationals – is Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant het meest complete ondernemersnetwerk binnen Vlaams-Brabant. Voka verenigt ondernemers en geeft ze een stem.

Voka - KvK Vlaams-Brabant wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor haar leden-ondernemers én potentiële ondernemers. Via een uitgebreid aanbod aan opleidingen, netwerkevents en dienstverlening op maat wil Voka samen met u de kwaliteit, toegevoegde waarde en wendbaarheid van het bedrijfsleven versterken.

Omdat de Kamer dichtbij ondernemers uit de regio wil staan en de vinger aan de pols wil houden over wat reilt en zeilt in de lokale economie, heeft het lokale Regiowerkingen uitgestippeld. Deze regionale invulling wordt volledig gedragen door lokale ondernemers en wordt vanuit de Kamer op uiteenlopende manieren ondersteund.

Daarnaast houdt Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant u op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de ondernemerswereld. Met onze maandelijkse magazine Ondernemers, onze nieuwsbrieven, website, social media-kanalen en Voka-app kan u dag na dag rekenen op betrouwbare informatie over de economische actualiteit, bedrijven in uw regio, inspirerende rolmodellen en de werking en activiteiten van Voka.

 

VokApp

Volg ons op

FacebookTwitter    LinkedIn

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant kantoor Leuven

Tiensevest 170

3000 Leuven

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant kantoor Vilvoorde

Medialaan 26

1800 Vilvoorde

Made In Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad