Skip to main content
  • Home
  • Reload Leuven: netwerken via het thema van jouw keuze
Reload Leuven: netwerken via het thema van jouw keuze

Reload Leuven: netwerken via het thema van jouw keuze

Op 5 november kan je de batterijen opnieuw opladen tijdens Voka Reload, het ontspannende ‘after work’-concept voor netwerkgrage ondernemers. 
 

We ontmoeten elkaar in het ING-gebouw in Leuven Centrum. Je kan deze keer kiezen uit 4 gespreksthema’s bij inschrijving. Zo heb je al meteen een geschikt onderwerp om het ijs te breken. Dit zijn ze:

  1. Communiceren in kleuren (SD Worx): elk individu behoort tot een bepaald kleurtype; ontdek hoe je efficiënter communiceert met collega’s en klanten van een andere ‘kleur’
  2. Griepvaccin voor werknemers (Premed): de gezondheid van je werknemers beschermen is primordiaal; hoe pak je dit het best aan?
  3. Het Client House (ING): ontdek het nieuwe multi-distributiemodel van ING
  4. Plato (Voka): wat als je tegelijk kon netwerken, info uitwisselen en ervaringen delen, met kritische en inspirerende ondernemers, gedurende enkele uren per maand?

Over Reload

Voka Reload staat voor ontspannen, informeel netwerken na de werkuren. Het event vindt elke eerste dinsdag van de maand plaats in een andere regio in Vlaams-Brabant.

Extra: griepvaccin

Voka Vlaams-Brabant biedt je, in samenwerking met Premed, een griepvaccin aan op deze Reload. Het enige wat je daarvoor moet doen is replyen op de bevestigingsmail die je na inschrijving voor dit event ontvangt.

In samenwerking met

logo's

 

Contactpersoon

Kristien Put

Verantwoordelijke Events en Kameracademie (a.i.)

Adres

ING
Bondgenotenlaan 31
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Voka-leden: 20 euro 
Niet-leden: 30 euro
(excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad