Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Kameracademie

Kameracademie

Voka - KvK Limburg versterkt je op elk vlak als ondernemer en in jouw professionele leven. Binnen 10 thema's en 4 formules vind je jouw perfecte groei-partner voor jouw ambitieuze loopbaan. Achterop hinken is voor ons geen optie. Kies uit de 4 formules: dagopleidingen, meerdaagse opleidingen, high levelopleidingen of onze actualiteitsreeksen.

Leren van en met elkaar

Voka versterkt je op elk vlak als ondernemer en in je professionele leven. Binnen verschillende thema’s en formules vind je de perfecte aanvulling voor jouw loopbaan. Achterop hinken is voor ons geen optie. Ontdek ons heel lerend aanbod in onze nieuwe brochure.

Download hier

 

 

Wil je op de hoogte blijven van onze mailings?

Vul je mailadres in om aan te melden (of een profiel aan te maken) zodat we je mailvoorkeuren kunnen bijwerken:

Verlaagde opleidingskosten

Vlaams OpleidingsVerlof (VOV)

Bepaalde opleidingen zijn aangeduid met het logo van de Vlaamse overheid. Als uw werknemer Vlaams Opleidingsverlof heeft aangevraagd, kunt u als werkgever voor die opgenomen uren een vergoeding krijgen van de Vlaamse Overheid. Als u een terugbetalingsaanvraag indient en de opgenomen VOV-uren registreert, kunt u een forfaitair bedrag van 21,30 euro per goedgekeurd VOV-uur terugbetaald krijgen. Klik hier voor meer informatie over deze subsidie. 

VOV
KMO-portefeuille

Bespaar tot 30% op de prijs van jouw opleiding op opleidingen aangeduid met het logo van kmo-portefeuille dankzij de subsidies van de overheid (indien je aan de voorwaarden voldoet en vanaf een opleidingskost van minimum 100 euro excl. btw). Dien jouw aanvraag ten laatste 14 dagen na de start van de opleiding in. Klik hier  voor meer informatie, registraties een aanvragen van jouw subsidies. Ons erkenningsnummer is DV.O105507. 

KMO
Steun van jouw sectorfonds

Bekijk zeker de subsidiemogelijkheden van jouw sectorfonds. In bepaalde gevallen zijn deze zelfs cumuleerbaar met de tegemoetkoming via kmo-portefeuille. Klik hier voor meer informatie voor een overzicht van de verschillende sectorfondsen. 

Sectorfonds