Skip to main content
Map

In Company jouw opleiding op maat door Voka - KvK Limburg

Voka – KvK Limburg houdt de vinger aan de pols in een altijd veranderende markt. Daarom staan we met onze Kameracademie voor je klaar met een kwalitatief opleidingsaanbod! Toch niet gevonden wat je zocht in ons open aanbod? Of hebben meerdere personen binnen jouw bedrijf nood aan dezelfde opleiding? Dan zijn er de incompanyopleidingen. 

De academie op jouw werkvloer!

  • Opleidingen op maat voor en in jouw bedrijf
  • Ons advies en onze ondersteuning
  • Mogelijkheid tot het gebruik van KMO-portefeuille.

Ontdek het verschil met onze incompany-opleidingen, speciaal op maat gemaakt voor jouw team. Bij het samenstellen van het programma putten we uit ons uitgebreide netwerk van trainers met de juiste expertise om aan jouw specifieke opleidingsbehoeften te voldoen. We nemen ook de tijd om samen met jou te onderzoeken welke trainer perfect past bij de unieke bedrijfscultuur en verwachtingen van jouw organisatie. En als kers op de taart: je hoeft je geen zorgen te maken over alle administratieve rompslomp, want dat regelt Voka – KvK Limburg allemaal voor jou!

Bovendien is een incompany-opleiding ideaal wanneer je professionele begeleiding nodig hebt bij het ontwikkelen van nieuwe projecten, strategieën of talenten. Ontdek nu de kracht van incompany-opleidingen voor jouw succes!

Bij een incompany­opleiding kan ik praktijkvoorbeelden geven waarin deelnemers zich goed ­herkennen.

Jan Lux, trainer-coach

voka in company

Contactpersoon

Sofie Olyslaegers

Coördinator Talent