Skip to main content

Incompany: dé opleiding op maat

Voka – KvK Limburg houdt de vinger aan de pols in een altijd veranderende markt. Daarom staan we met onze Kameracademie voor je klaar met een kwalitatief opleidingsaanbod! Toch niet gevonden wat je zocht in ons open aanbod? Of hebben meerdere personen binnen jouw bedrijf nood aan dezelfde opleiding? Dan zijn er de inomcpanyopleidingen. 

In Company jouw opleiding op maat door Voka - KvK Limburg

 

De academie op jouw werkvloer!

  • Opleidingen op maat voor en in jouw bedrijf
  • Ons advies en onze ondersteuning
  • Mogelijkheid tot het gebruik van KMO-portefeuille.

In tegenstelling tot ons open opleidingsaanbod, organiseren we incompanyopleidingen specifiek en alleen voor jouw werknemers. Bij het samenstellen van het programma kijken we binnen ons netwerk welke trainer de juiste expertise heeft voor jouw opleidingsvraagstuk.

Daarnaast onderzoeken we samen welke trainer past binnen jouw bedrijfscultuur en jouw verwachtingen. En als kers op de taart: jij hoeft je niks aan te trekken van alle administratieve rompslomp. Dat doet Voka – KvK Limburg voor jou!

Bovendien is een incompany-opleiding uiterst geschikt wanneer je begeleiding zoekt bij het uitwerken van nieuwe projecten, strategieën of talenten.

Bij een incompany­opleiding kan ik praktijkvoorbeelden geven waarin deelnemers zich goed ­herkennen.

Jan Lux, trainer-coach

Graag meer info?
> Contacteer Sofie Olyslaegers, +32 11 56 02 55
> www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Sofie Olyslaegers

Projectmedewerker Kameracademie

Hulp nodig?

Vandaag zijn opleidingen een krachtig hr-instrument om nieuw talent aan te trekken en huidige medewerkers aan boord te houden. Dankzij training en coaching kunnen zij hun skills naar een hoger niveau tillen. Een incompanytraining biedt hierbij nog enkele extra voordelen. Yves Thiery, hr-manager bij Veldeman Group,legt uit hoe hij via Voka – KvK Limburg aan de slag ging om voor zijn collega’s van de klantendienst een boeiende bedrijfsinterne communicatietraining te organiseren.

Veldeman over Incompany bij Voka - KvK Limburg