Skip to main content

Milieuactualiteiten: najaarsreeks

Wil je helemaal up-to-date blijven met de laatste nieuwe milieuactualiteiten? Volg dan onze najaarsreeks met maar liefst 4 infosessies.
Tijdens deze sessies ontdek je alles over de omgevingsvergunning, het stikstofarrest, het bodemdecreet en Blue Deal & Green Deal. Kruis alvast deze data aan in je agenda.

Dit najaar organiseren wij nog enkele infosessies, waarbij er telkens één milieuthema centraal staat. Deze opleidingsreeks wordt erkend door het LNE (Vlaamse Milieumaatschappij) voor de wettelijk verplichte aanvullende bijscholing van milieucoördinatoren. De uren die je volgt tellen mee voor de 30 uren verplichte bijscholing.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 12 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

​ KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg-opleidingen

Contactpersoon

Hannah Baveco

Coördinator KamerAcademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 1057,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 1395,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.