Skip to main content

ViaVoka - Het antwoord zit in ons netwerk

ViaVoka

 

Staat u als ondernemer voor een uitdaging en hebt u nood aan advies? Hebt u een prangende ondernemersvraag? Zoekt u een ondernemer met ervaring binnen een bepaald domein? Of bent u op zoek naar een partnership, een product of een dienst? Voka biedt u graag een antwoord waar u écht iets aan heeft.

Stel uw vragen aan Voka en schakel ons in als uw adviespartner. Wij maken het u graag makkelijker met eerstelijnsadvies op maat van uw bedrijf, in samenwerking met onze partners en experts. Of u kiest ervoor om uw vraag te delen met het Voka-ledennetwerk, al dan niet anoniem. Zo heeft u het volledige netwerk binnen handbereik.

ViaVoka is de Voka-helpdesk die alle beschikbare interne en externe knowhow bundelt en voor u toegankelijk maakt.

Voka Oost-Vlaanderen biedt op uw ondernemingsvragen een antwoord waaraan u écht iets heeft. Leden genieten gratis eerstelijnsadvies en de ondersteuning van experts in ons Voka-netwerk.

Maandelijks overzicht met netwerkvragen

Blijft u ook graag op de hoogte van vragen van ondernemers die op zoek zijn naar producten, diensten, partnerships, advies …? Meld u hier aan en ontvang maandelijks een mail met de vragen uit ons ledennetwerk. Misschien hebt u zelf een pasklare oplossing in huis voor een van de verzoeken en zitten er ook voor u nieuwe kansen in.

Het antwoord op uw netwerk- of ondernemingsvraag? Zo geregeld. ViaVoka.

Webformulier ViaVoka

 

Laat u helpen door onze experts, partners en/of het Voka-ledennetwerk

>> Stel uw vraag via dit webformulier

Voor elke ondernemingsvraag een deskundig antwoord

>> Lees hier een selectie van vaakgestelde vragen.

Heeft u een vraag over grensarbeid België – Nederland?

>> Stel uw vraag via deze website.

 

Interreg

Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat Media