Skip to main content
Nieuwjaarsrecepties

Nieuwjaarsreceptie Gent 2020 Provinciaal

We starten onze reeks nieuwjaarsrecepties naar goede gewoonte in Gent, op 18 december 2019. We verwachten opnieuw een 900-tal ondernemers te mogen verwelkomen. U bent er toch ook bij voor dit slotstuk van een succesvol jaar?

Spraakmakend 2020

De eindejaarsperiode brengt nog een aantal feestelijke én boeiende netwerkmomenten. Onze alom gekende Voka recepties staan uiteraard ook weer op het programma. Door de jaren heen groeiden deze B2B bijeenkomsten uit tot de belangrijkste ontmoetingsmomenten in de provincie. Niet alleen lokale bedrijfsleiders, maar ook beleidsmakers, prominenten en politici zien het als een must om aanwezig te zijn op dit unieke netwerkgebeuren.

Dit jaar werken we rond het topic 'Digitale transformatie'. We worden overstelpt met buzz words als ‘The Internet of Things’, ‘Industry 4.0’ en ‘Artificial Intelligence’, maar welke impact heeft nu die voortdurend veranderde technologie op mens, bedrijf en maatschappij? Een thema dat alleszins tot de verbeelding spreekt! Voka Oost-Vlaanderen brengt op de nieuwjaarsrecepties digitale pioniers en innovatiedenkers bij elkaar voor een spraakmakend en stemmig treffen.

Programma

  • 19.00 - 19.30 uur Ontvangst
  • 19.30 - 20.30 uur 

Thema ‘digitale transformatie’ met gastspreker Thierry Geerts (CEO Google Belgium), Jeroen Lemaire (CEO In The Pocket) en Lorenz Bogaert (Executive Chairman Realo & CEO Foxham Capital)

Voka, Plato en Bryo Ambassadeur 2019 pitchen over hun uitdagingen

Laudatio Voka Legende 2019

  • 20.30 - ... uur Uitgebreide netwerkreceptie

Nieuwjaarsreceptie Gent 2020 - Sprekers

U kan ook deelnemen aan het voorprogramma van Jong Voka:

 

 

Info en inschrijven

Vragen? Contacteer gerust het team netwerking  of bel 09 266 14 40.

Adres

Universiteitsforum (U.F.O.) Gent
Sint-Pietersnieuwstraat 33
9000 Gent

Wanneer

Prijs

Exclusief voor Voka-leden

  • € 55 excl btw tot en met 13.12.2019 
  • € 75 excl btw vanaf 14.12.2019 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat