Skip to main content
Nieuwjaarsrecepties

Nieuwjaarsreceptie 2020 Dendermonde

We eindigen onze reeks nieuwjaarsrecepties in Dendermonde, op 29 januari 2020. We verwachten opnieuw een 400-tal ondernemers te mogen verwelkomen. U bent er toch ook bij voor dit slotstuk van een succesvol jaar?

Nieuwjaarsreceptie Dendermonde

De eindejaarsperiode brengt nog een aantal feestelijke én boeiende netwerkmomenten. Onze alom gekende Voka recepties staan uiteraard ook weer op het programma. Door de jaren heen groeiden deze B2B bijeenkomsten uit tot de belangrijkste ontmoetingsmomenten in de provincie. Niet alleen lokale bedrijfsleiders, maar ook beleidsmakers, prominenten en politici zien het als een must om aanwezig te zijn op dit unieke netwerkgebeuren.

Dit jaar werken we rond het topic 'Digitale transformatie'. We worden overstelpt met buzz words als ‘The Internet of Things’, ‘Industry 4.0’ en ‘Artificial Intelligence’, maar welke impact heeft nu die voortdurend veranderde technologie op mens, bedrijf en maatschappij? Een thema dat alleszins tot de verbeelding spreekt! Voka Oost-Vlaanderen brengt op de nieuwjaarsrecepties digitale pioniers en innovatiedenkers bij elkaar voor een spraakmakend en stemmig treffen.

 

Programma

  • 19.00 u. Ontvangst
  • 19.30 u. Gastspreker Eddy Duquenne, CEO Kinepolis, Onderneming van het Jaar 2019
  • 20.00 u. Smaakvolle netwerkreceptie

Info en inschrijven

Vragen? Contacteer gerust het team netwerking of bel 09 266 14 40.

Adres

Bibliotheek Dendermonde
Kerkstraat 111
9200 Dendermonde

Wanneer

Prijs

Exclusief voor Voka-leden

  • € 55 excl btw tot 24.01.2020
  • € 75 excl btw na 24.01.2020

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat