Skip to main content

Nieuwjaarsreceptie 2020 Aalst

We vervolgen onze reeks nieuwjaarsrecepties in Aalst, op 23 januari 2020. We verwachten opnieuw een 300-tal ondernemers. U bent er toch ook bij voor dit slotstuk van en vooruitblik op een succesvol jaar?

De eindejaarsperiode brengt nog een aantal feestelijke én boeiende netwerkmomenten. Onze alom gekende Voka recepties staan uiteraard ook weer op het programma. Door de jaren heen groeiden deze B2B bijeenkomsten uit tot de belangrijkste ontmoetingsmomenten in de provincie. Niet alleen lokale bedrijfsleiders, maar ook beleidsmakers, prominenten en politici zien het als een must om aanwezig te zijn op dit unieke netwerkgebeuren.

Dit jaar werken we rond het topic ‘Digitale transformatie'. We worden overstelpt met buzz words als ‘The Internet of Things’, ‘Industry 4.0’ en ‘Artificial Intelligence’, maar welke impact heeft nu die voortdurend veranderde technologie op mens, bedrijf en maatschappij? Een thema dat alleszins tot de verbeelding spreekt! Voka Oost-Vlaanderen brengt op de nieuwjaarsrecepties digitale pioniers en innovatiedenkers bij elkaar voor een spraakmakend en stemmig treffen.

 

Programma

Volgt binnenkort.

Info en inschrijven

Vragen? Contacteer gerust het team netwerking of bel 09 266 14 40.

Adres

De Filatuur
Tragel 6
9300 Aalst

Wanneer

Prijs

Exclusief voor Voka-leden

  • € 55 excl btw tot 6.01.2020
  • € 75 excl btw na 6.01.2020

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
GutzandGlory
G4S
Soundfield
Jobat