Nieuwjaarsreceptie 2018 - Regio Oost-Vlaanderen

21/12/2017

Voka Oost-Vlaanderen opent in Gent het nieuwe jaar met een oproep tot verrassende cross-overs met uiteenlopende partners: medewerkers, andere bedrijven, kennisinstellingen, overheid ... noem maar op. Open ondernemen vormt immers de sleutel tot succesvolle samenwerkingen. Welkom op de grote opening van 2018!

Nieuwjaarsreceptie

De nieuwjaarsreceptie van Voka Oost-Vlaanderen is in elke regio hét netwerking event van het jaar en staat garant voor een gevuld inhoudelijk programma met tal van inspirerende, persoonlijke ontmoetingen. De themalijn luidt dit jaar ‘Voka opent 2018’.

In het Gentse Universiteitsforum komen op 21 december honderden ondernemers en opiniemakers uit Oost-Vlaanderen bij elkaar voor het startschot van het jaar waarin we nieuwe vormen van samenwerken omarmen en verbinding zoeken met andere sectoren, organisaties en disciplines.

Open armen. Open geest. Open kansen.

We openen het verkiezingsjaar 2018 met een ambitieuze oproep van voorzitter Chris De Hollander en gedelegeerd bestuurder Geert Moerman om tussenschotten weg te halen, grenzen open te breken en economisch potentieel te ontsluiten. We brengen scherpe opinies aan de debattafel rond het thema ‘Een beetje ambitie voor Gent, mag dat nog?’.

Daarna laten we de kersverse Voka, Plato en Bryo Ambassadeurs 2017 aan het woord over hun plannen voor een open 2018.

Aansluitend volgt de huldiging van een Oost-Vlaamse levende legende.

Afronden doen we in stijl en helemaal in het thema, met open kansen: netwerking à volonté onder het genot van een smaakvol wandelbuffet.

 

Programma

OPEN ARMEN

  • 18.30 uur  Ontvangst
  • 19.00 uur ‘Voka opent het verkiezingsjaar 2018’ met debat ‘Een beetje ambitie voor Gent, mag dat nog?’ door Chris De Hollander (voorzitter Voka Oost-Vlaanderen) en Geert Moerman (gedelegeerd bestuurder  Voka Oost-Vlaanderen), Daan Schalck (afgevaardigd bestuurder North Sea Port) en Rudi De Kerpel (zaakvoerder Eurotuin).

OPEN GEEST

  • 19.25 uur De Voka, Plato en Bryo Ambassadeur 2017 aan het woord o.l.v. Lisbeth Imbo: Tom De Bruyckere (ACG Volvo) | Tom Pynaert (Icomet) | Pieter Dejonghe & Dieter De Vos (Hallelujah!)
  • 19.35 uur Feestelijke huldiging Voka Legende 2017: Willy Naessens

OPEN KANSEN

  • 20.00 uur Netwerkreceptie met walking dinner

 

Voorafgaand aan dit programma, organiseert Jong Voka een voorprogramma met Bart Roman, founder van o.a. Fire Is Gold, WECANDANCE & Laundry Day.

Meer info hierover kunt u vinden via https://www.voka.be/activiteiten/jong-voka-voorprogramma-nieuwjaarsreceptie-2018-met-bart-roman

 

Informatie & inschrijvingen

Inschrijven kan tot 18 december 2017. Nog vragen? Stuur een mailtje naar netwerking.gent@voka.be.

 

Andere recepties:

Regio Vlaamse Ardennen | Leiestreek: Bedrijfsgebouwen Willy Naessens | 11 januari 2018

Regio Aalst: De Filatuur | 18 januari 2018

Regio Dendermonde: Bibliotheek | 26 januari 2018

Structurele partners