Skip to main content

Nieuws

IPARC
Nieuws

Binnenkijken bij... IPARC

Wie kan zeggen dat hij op het werk dagelijks naar eeuwenoude kunst mag kijken én … er aan komen? Bij IPARC, voluit International Platform for Art Research and Conservation, doen ze niets anders.

Foto
Nieuws

Hoe bouw je coronaproof aan je team?

Al maandenlang werken velen op zijn minst gedeeltelijk van thuis uit. En hoewel de voordelen overduidelijk zijn, botsen steeds meer mensen op de nadelen.

Motionmakers
Nieuws

“Virtuele events zijn hier om te blijven”

Motionmakers baant zich al twintig jaar een weg doorheen het audiovisuele landschap. Een sector die in sneltempo lijkt te veranderen. “Door de digitalisering heeft de videosector zich moeten heruitvinden. Niet enkel op vlak van technologie, maar vooral de manier waarop we ze toepassen”, vertelt Filip Porrez, manager bij Motionmakers.

Suyin Aerts
Nieuws

Suyin Aerts - Global Ambassador Duitsland

Na een carrière als professionele balletdanseres, een baan als actrice en presentatrice voor de Belgische televisie en enkele jaren in de mode-industrie, besloot Suyin Aerts haar atypische carrière ve

Mercurio logo
Nieuws

Go international met onze Global Ambassadors

Internationaal ondernemen brengt een pak vragen met zich mee. Samen met onze Mercurio Global Ambassadors gaan wij tot het uiterste om jouw onderneming internationaal te steunen.

Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad