Skip to main content

Nieuws

Mastermail
Nieuws

“Je moet durven wagen, durven springen”

Ook voor direct-mailingbedrijf Mastermail uit Leuven was de lockdown door corona een shock. “We moesten snel schakelen”, zegt General Manager Danielle Vanwesenbeeck.

Lapino Albino
Nieuws

Lapino albino – een wit konijn op een piratenschip

Het was een wit konijn dat Alice meesleepte naar het magische Wonderland, en dat is ook precies wat Lapino Albino met zijn video’s en animaties wil doen: betoveren, meeslepen, emotie opwekken.

Sylvester
Nieuws

“Mensen verbinden, dat is ons doel”

Sylvester uit Haacht is het langst bestaande productiehuis in België. Met tal van televisieprogramma’s, films en videoproducties heeft het zich op de kaart gezet.

Vliegtuig
Nieuws

Essentiële verplaatsingen tijdens corona

U moet op zakenreis of professionele verplaatsing in het buitenland tijdens corona. Wat kan en wat zijn de voorwaarden? Essentiële verplaatsing of niet? Reizen naar rode zones zijn verboden, maar wat als u om professionele redenen toch een verplaatsing dient te maken naar een rode zone of land?

Mobiliteitspagina Vlaams-Brabant
Nieuws

Van overzicht werkzaamheden tot praktische mobiliteitsgids voor je onderneming

Van 16 tot 22 september vond de jaarlijkse week van de mobiliteit plaats, de perfecte gelegenheid om de vele initiatieven die Voka opzet op vlak van mobiliteit nog eens in de schijnwerper te plaatsen. Bovendien lanceert Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant een gloednieuwe webpagina waar je alles terugvindt over mobiliteit in onze provincie. Van een handig overzicht met mobiliteitswerken of -nieuws tot een praktische gids die je onderneming op weg helpt met een duurzame mobiliteitsaanpak.

Voka Zomerstages
Nieuws

Ruim 100 politici draaien tijdens de Voka Zomerstages een dag mee in Vlaamse bedrijven

Voor het 28ste jaar op rij biedt Voka politici de kans om via de Voka Zomerstages te proeven van het bedrijfsleven door een dag mee te draaien in een Vlaamse of Brusselse onderneming. Van alle deelnemers gaan er ook heel wat politici, waaronder Sammy Mahdi (NNOF) en Peter Van Rompuy (Delhaize), bij een Vlaams-Brabants bedrijf aan de slag.

Digitaal onderwijs
Voka-Persbericht

De toekomst van ons onderwijs zal digitaal zijn

De digitalisering van ons onderwijs kwam in een stroomversnelling door de coronacrisis, maar ons land hinkt nog steeds achterop qua ervaring met, kennis over en gebruik van digitale technolo

Een groene realitycheck bij Krinkels Voka stagedag Lotte Stoops en Ingrid Parmentie
Nieuws

Een groene realitycheck bij Krinkels

Dat was de ervaring van de Brusselse parlementsleden Lotte Stoops (Groen) en Ingrid Parmentier (Ecolo) op hun Voka-zomerstage bij landschapsaannemer Krinkels.

Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad