Skip to main content

Nieuws

foto
Nieuws

Open innovatie heruitgevonden

In het Brussels Innovation Center van Procter & Gamble in Strombeek-Bever werken meer dan 600 wetenschappers en ingenieurs.

Je lichaam in balans met intelligente inlegzolen
Nieuws

Je lichaam in balans met intelligente inlegzolen

Een vroege maandagochtend, net voor de ingebruikname van de nieuwste gerobotiseerde productielijn van BORGinsole, komen we aangelopen bij Gratienne Sioncke, samen met haar man Paul Borgions bezieler v

Change Management: Zo werkt het wél
Nieuws

Change Management: Zo werkt het wél

Erna Vanden Wyngaert is change & learning expert bij Vector Of Change, een consultancy gelegen in Bierbeek. Als ingenieur werkte ze 25 jaar bij Caterpillar.

Place Préférée: Kathleen Claes
Nieuws

Place Préférée: Kathleen Claes

Deze maand gingen we langs in ‘De Herberg in de Ster’ in Wezemaal, of zoals het nog steeds in de volksmond gezegd wordt ‘Bij Boeres’. 

Jean-Paul Van Avermaet
Nieuws

Veel succes, Jean-Paul!

Woensdag 6 november raakte bekend dat Jean-Paul Van Avermaet, CEO van beveiligingsspecialist G4S, benoemd wordt tot CEO van Bpost.

indian summer bbq
Nieuws

Proeven van Voka op de Indian Summer BBQ

Een Voka-lidmaatschap, dat staat gelijk aan kansen creëren om te netwerken, bij te leren en veel businessinspiratie op te doen bij gelijkgestemde collega-ondernemers.

Nycky Myny
Nieuws

Ruimte voor kunstzinnige ontmoetingen

Nicky Myny, bezielster van ARTKOM, verdiept zich al een decennium lang in het kunstzinnig dynamisch creëren én de positieve effecten daarvan op het welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Made In Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Athlon
Logo Premed
Logo Randstad