Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • "Ons engagement: 90% duurzaam gecertificeerde inkoop tegen 2025"

"Ons engagement: 90% duurzaam gecertificeerde inkoop tegen 2025"

  • 10/10/2023

Sinds eind augustus zetten ondernemingen in heel Vlaanderen hun ‘Goede Zaken’ in de kijker op social media, via spandoeken en posters. Ondernemen is meer dan omzet en winst genereren. Het gaat om duurzaam ondernemen, over zinvol werk geven, over digitaliseren, innovatie en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het gaat om doen. Wij zetten graag de goede zaak van Floréac in de kijker!

“De wereld verandert, en wij, onze klanten en onze leveranciers, veranderen mee. Zo zien we dat er door de hele keten initiatieven in ontwikkeling zijn gerelateerd aan duurzame kweek, in- en verkoop van kamer en tuinplanten.

Onze doelstelling om het percentage planten, afkomstig van kwekers met een duurzaamheidscertificaat, verder te verhogen naar 90% tegen 2025 past binnen onze doelen.

Deze kwekers zijn actief bezig met het verbeteren van hun bedrijfsvoering en stellen ook doelen ten aanzien van milieu-aspecten.  Met ons eigen Good Trade Practice certificaat borduren wij voort op de certifcaten van kwekers om zo te komen tot een duurzaam gecertificeerde keten.”

Ontdek meer over Floréac