Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Ex-Miss België geeft laatste nominatie voor 'Voka Prijs Ondernemen' aan Andocor

Ex-Miss België geeft laatste nominatie voor 'Voka Prijs Ondernemen' aan Andocor

  • 27/05/2024

Met Andocor uit Hoogstraten is de laatste kanshebber voor de 'Voka Prijs Ondernemen 2024' bekend. In september nemen ze het tegen acht andere bedrijven op. Met als doel: de grote 'Voka Prijs Ondernemen' winnen. Andocor is écht van levensbelang: ze leveren onder meer hartkatheters die artsen over de hele wereld gebruiken voor hartoperaties.

Waarom Andocor?

"Eigenlijk is dat simpel. Het gaat om een 100 procent Kempisch familiebedrijf. Ze zetten sterk in op innovatie en digitalisering. En ze hebben een grote impact op de werkgelegenheid in de regio. Maar vooral: ze zijn écht van levensbelang. Ze leveren onder meer hartkatheters en -canules die artsen over de hele wereld gebruiken voor hartoperaties", zegt Ronny Van Doninck, voorzitter van 'Voka Lokaal Kempen Noord'. ​ "Andocor is een meer dan verdiende winnaar voor onze regio."

Andocor krijgt vanuit de ondernemers van de Voka Lokaal-regio 'Kempen Noord' de Voka Lokaal-award. Ze zijn daarmee genomineerd voor de grote 'Voka Prijs Ondernemen 2024' in september. Het nieuws werd bekendgemaakt door ex-Miss België Celine Van Ouytsel.

Richting finale

Alle genomineerden voor de 'Voka Prijs Ondernemen 2024' zijn nu bekend. Gudrun, Ranobo, Link2Europe, LSG Landmeters, Dirk De Groof, ShopWeDo, Flamingo Pet Products, Afval Alternatief en Andocor nemen het tegen elkaar op.

“Nu begint een nieuwe fase voor de bedrijven. Vanaf 1 juni start de publieksstemming. Iedereen kan vanaf dan een stem uitbrengen op de Voka-website op zijn of haar favoriete bedrijf. Elke stem telt mee”, zegt Tom Laveren, gedelegeerd bestuurder van Voka Mechelen-Kempen. “De Voka-prijs kan echt een verschil maken voor een bedrijf. In de voorgaande jaren hebben sommige bedrijven, na het winnen van de Prijs Ondernemen, tot een kwart meer opdrachten gekregen. Op die manier blijven we het ondernemerschap in onze regio boosten.”

Stemmen

Vanaf 1 juni 2024 kan je hier een stem uitbrengen op de Voka-website op je favoriete bedrijf. Op die manier kan je het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 26 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2024 wordt.

Voka Prijs Ondernemen 2024

Ben jij er bij om jouw favoriete bedrijf in de prijzen te zien vallen? Schrijf je nu in voor de spectaculaire Voka Prijs Ondernemen awardshow op 26 september en beleef het vanop de eerste rij.