Skip to main content
  • Nieuws
  • Griet Vanrijkel (Cegeka) is Management Assistant van het Jaar

Griet Vanrijkel (Cegeka) is Management Assistant van het Jaar

  • 20/04/2018

Bij Cegeka rollen ze alvast de rode loper uit voor hun management assistant Griet Vanrijkel. Zij werd tijdens de Management Assistant Day van Voka – KvK Limburg uitgeroepen tot Management Assistant van het Jaar! Een eervolle vermelding gaat naar de andere genomineerden: Karolien Achten (A&B Accountants), Nathalie Cilissen (Van Havermaet), Petra Vandebriel (Holiday Inn) en Ruth Wysmans (Bewel).

MAD2018
Vlnr. Francis Wanten (voorzitter Voka – KvK Limburg), Griet Vanrijkel (management assistant,
Cegeka) en Yin Oei (country manager, Cegeka)

“Griet is van alle markten thuis en een spilfiguur binnen de organisatie”, motiveerde de jury haar winnaarskeuze. “Ze is moeilijk in één bepaald vakje te plaatsen en enorm flexibel. Een échte kameleon! Zo moet een Management Assistant zijn!”

Ook Yin Oei, Country Manager van Cegeka, bevestigde die mooie woorden: “Griet is de steun en toeverlaat van onze CEO André Knaepen, de vertrouwenspersoon van menig manager en ze is de lijm van Cegeka, ze weet mensen te verbinden. Ze cijfert zichzelf steeds weg, en staat onvermoeibaar voor iedereen klaar. Ze is het zonnetje in huize Cegeka!

Griet Vanrijkel ontving haar prijs , tijdens de Management Assistant Day uit handen van Francis Wanten, voorzitter van Voka – KvK Limburg. Dat organiseerde het evenement in sterrenrestaurant De Slagmolen. Bovendien inspireerde atletiektopper Hans Van Alphen een uitverkochte zaal met zijn sportverhaal.

Vorige winnaars Management Assistant van het Jaar:

2010: Liliane Pulinx (Gerechtsdeurwaarderskantoor Smeets Marcel, Sint-Truiden)

2011: Nathalie Graller (Etalentis, Hasselt)

2012: Nathalie Gilson (Carglass, Hasselt)

2013: Annick Germeys (Jessa Ziekenhuis, Hasselt)

2014: Ann Reggers (Pregis, Wellen)

2015: Diana Rennen (Amcor Flexibles, Halen)

2016: Annelies Neyens (Building Group Jansen, Zonhoven)

2017: Stephanie Vandenbosch (Bokrijk, Genk)