Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Een raad van advies of bestuur: hoofdingrediënt om te groeien

Een raad van advies of bestuur: hoofdingrediënt om te groeien

  • 10/09/2021

Voka Oost-Vlaanderen wil haar leden helpen bij het opstarten en/of versterken van een raad van advies of bestuur. Hoe precies? Via coaching, matchmaking én netwerking. Omar Mohout, gedreven ondernemer en auteur, vertelt waarom elke ondernemer moet kiezen voor een raad van advies en/of bestuur.

Hefboom om te groeien 

Volgens Omar Mohout moet elke ondernemer zich de volgende vraag stellen: "Hoe kan ik groeien en wie kan mij hierbij helpen? Het is onmogelijk dat je als bedrijfsleider alle wijsheid in pacht hebt. Je moet je bewust zijn van jouw zwaktes en op zoek gaan naar mensen die waarde kunnen toevoegen aan jouw onderneming. Buiten de bedrijfsmuren kijken is een must. De geknipte personen zijn vaak diegenen die zouden moeten zetelen in jouw raad van advies of bestuur. Zij beschikken over de juiste kennis, ervaring en netwerk. Hun missie is om jouw onderneming nog succesvoller te maken.” 

De perfecte match

Omar: "Het samenstellen van een raad van advies en/of bestuur is een complex proces. Daarom is Voka Oost-Vlaanderen de ideale partner in dit verhaal: je krijgt toegang tot heel wat expertise én het grootste ondernemersnetwerk. Voka kent haar leden en hun behoeften door en door. Zo kunnen zij een bedrijfsleider matchen met de juiste personen. De combinatie van het uitgebreid netwerk van Voka en hun expertise maakt dit traject de uitgelezen kans om jouw onderneming te laten groeien. Elke onderneming, groot of klein, heeft baat bij het hebben van een raad van advies of bestuur.” 

De meest onderschatte en belangrijkste hefboom om te groeien? Een raad van advies en/of bestuur.

Omar Mohout

Juiste keuze voor jouw onderneming

Op 25 november 2021 ontvangen we bedrijfsleiders, adviseurs en bestuurders van dit traject bij Watt The Firms in Gent voor een netwerkevent. Omar Mohout is ook aanwezig en zorgt voor een inspirerende keynote. Door zijn jarenlange ervaring weet hij als geen ander wat de grootste uitdagingen zijn van ondernemen. “Ze zullen terechtkomen in een zeer leerrijke omgeving. Ik wil de deelnemers inspireren en hen nieuwe inzichten meegeven. Het is belangrijk dat ze weten dat het kiezen voor een raad van advies of bestuur de juiste strategische zet is.”

Een raad van advies of bestuur, iets voor jouw onderneming?

Klik hier voor meer informatie

Contactpersonen

Anke Cosijns

Groeitrajecten - Bedrijfstoekomst & Bestuur

Dieter Jacobs

Jong Ondernemen - Opleidingen - Bedrijfstoekomst & Bestuur

Artikel uit publicatie