Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Dit was Voka Match '24

  • 29/03/2024

De familie Busschop van Bulo opende de deuren voor onze Voka Match. Nieuwe leden maakten kennis met gevestigde waarden uit het al bestaande netwerk van Voka - KvK Mechelen-Kempen. Er werd volop genetwerkt, gebingood en gelachen. Een terugblik op een geslaagde avond.

De avond werd ingeleid door een interactieve keynote van spreker Jo Peters van Upspace over hoe cruciaal een gezonde pauzecultuur in een organisatie is. Hij gaf tips en tricks over hoe en wanneer we best pauzemomenten in onze dag inplannen om nadien nog beter te functioneren. Pauze is dus alles behalve tijdsverlies. 

Na de Keynote konden de deelnemers er echt invliegen en stond er een netwerkspel op de planning: Bingo Battle. In dit spel gingen de deelnemers met elkaar in gesprek en vinkten zoveel mogelijk eigenschappen op hun bingo kaart af. Er werden twee prijzen uitgereikt. De beste netwerker van de avond die de meeste Bingo kaarten had binnen geleverd ging naar huis met een gratis teambuilding van t' Veldt en wie de schiftingsvraag juist had: 'Hoeveel opleidingen zijn er in 2023 door Voka Mechelen-Kempen georganiseerd?' won een cocktailworskhop van Baroue

Nadien werd er nog door genetwerkt en zijn we met een tas vol visitekaartjes naar huis kunnen vertrekken.

Herbeleef de Voka Match!

Contactpersonen

Anouk Huysmans

Eventcoördinator

Full bio of Anouk Huysmans

Evi Heylen

Eventcoördinator

Full bio of Evi Heylen

Lieselotte Van Eyck

Eventcoördinator

Full bio of Lieselotte Van Eyck

Ben jij de partner van ons volgende event?

Jouw bedrijf in de spotlight

Ik wil meer weten