Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • DigiZorg | Masterclass strategische zorginnovatie

DigiZorg | Masterclass strategische zorginnovatie

  • 26/03/2024

Op 7 juni gaan we van start met deze masterclass waarbij je de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen als bruggenbouwer en change agent. Je zult de verbinding leggen tussen innovatieve technologie, digitalisering en de welzijns- en gezondheidssector.

Een digitale transformatie vergt vaak een grondige en soms fundamentele herziening van de wijze waarop zorgverlening plaatsvindt. Om innovaties en digitale oplossingen snel te kunnen integreren, word jij als deelnemer aan deze masterclass opgeleid als bruggenbouwer en change agent, die de verbinding legt tussen technologie, digitalisering en de welzijns- en gezondheidszorg. Deze masterclass biedt dan ook een ideale leeromgeving waarin jij up-to-date blijft met de nieuwste innovaties en de implementatie ervan.

Samen excellent in zorg!

Binnen DigiZorg bieden we individuele begeleiding en coaching aan organisaties, inclusief het opstellen van bedrijfsspecifieke actieplannen. Deze activiteiten worden aangevuld met groepssessies waarbij experts met deelnemers discussiëren over concrete behoeften en mogelijke oplossingen en we peer-to-peer sessies faciliteren om gezamenlijk te leren.

Ons hoofddoel is om het innovatie-implementatieproces van jouw bedrijf te ondersteunen, waardoor de transitie naar digitalisering wordt versneld en een duurzame strategie voor innovatie en digitalisering kan worden ontwikkeld.

Wie kan deelnemen? 

DigiZorg masterclass richt zich op CEO's, innovatiemanagers, ICT-managers en operations managers die verantwoordelijkheid dragen binnen hun bedrijf.

Meer info via deze link

Contactpersoon

Tom Brysens

Projectmanager Health Community

imu - vzw - Altez