Skip to main content
bloemfabriek

Voka Lokaal Kempen Zuid - Midzomernacht@Bloemfabriek

De pas geopende Bloemfabriek in Geel leent zich uitstekend als ontmoetingsplaats.

Het pand, een mijlpaal met spraakmakend historie, combineert jong dynamisch ondernemerschap met authenticiteit en een rijke geschiedenis.  Tijd om elkaar fysiek te ontmoeten vindt het bestuur van Voka Lokaal Kempen Zuid.

Men legt momenteel de laatste hand aan het programma dat steeds in overeenstemming zal zijn met de geldende Coronamaatregelen. Wandelen en/of varen langs het kanaal met een aantal stopplaatsen waar je kort inhoudelijke punten meekrijgt over de werking in onze ondernemersregio. Ondertussen genietend van een lekker streekproduct. We eindigen de avond in de Bloemfabriek waar tijd en ruimte is om te netwerken. Deze bruisende avond staat gelijk aan een combi van info, fun, fingerfood en drinks. Schrijf je nu alvast in, we houden je op de hoogte.  

 

vokalokaalkempenzuid

Contactpersoon

Katty Geeraerts

Ondernemingsrelaties

Adres

De Bloemfabriek
Kanaaldijk 14
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Gratis

Inschrijven is wel verplicht.
(No show fee van 25 EUR)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via kim.kerkhofs@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. 

Bij inschrijving ga je ermee akkoord dat Voka - KvK Mechelen-Kempen foto's waarop je eventueel bent afgebeeld, vrij mag aanwenden voor commercieel gebruik.

Ontdek onze 4-daagse boost your business bootcamp!
Van Dessel Insurance
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl