Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Bruggen bouwen tussen verschillende generaties op de werkvloer
Voka Opleiding

Bruggen bouwen tussen verschillende generaties op de werkvloer

In deze opleiding zullen deelnemers een dieper inzicht verwerven in generatiemanagement en de impact ervan op organisaties.

Experte Kim Van Houtven zal de deelnemers begeleiden bij het begrijpen van de verschillende generaties op de werkvloer, hun unieke kenmerken, communicatiestijlen, motivatiefactoren en meer! En vooral: hoe kunnen werkgevers hierop inspelen? En hoe kunnen we generaties nu optimaal laten samenwerken?

Tijdens deze interactieve sessie zullen deelnemers dus leren hoe ze generatieverschillen kunnen benutten en overbruggen om niet enkel een constructieve, maar bovenal een inclusieve én productieve werkomgeving te creëren. 

Verwacht een boeiende en inspirerende leerervaring onder leiding van Kim Van Houtven, waarbij u concrete inzichten krijgt om generatiemanagement met vertrouwen te kunnen aanpakken.

Jouw spreker

Kim Van Houtven, K.I.M. At Work

Kim zorgt er als Klankbord, Inspirator en Mentor (K.I.M.) voor dat leidinggevenden het beste uit zichzelf en hun team kunnen halen! Ze begeleidt ondertussen al héél wat jaren vele bedrijven bij de implementatie van een doordacht personeelsbeleid. 
 

Kim Van Houtven, K.I.M. At Work

Contacteer

Debra Deswarte

Adviseur arbeidsmarkt & coördinator Welt

Full bio of Debra Deswarte

Adres

Voka KvK Mechelen - Kempen (kantoor Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

GRATIS

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden

Adres

Voka KvK Mechelen - Kempen (kantoor Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

GRATIS

Voorwaarden

Lees hier onze voorwaarden