Skip to main content
  • Midsummer in the city
Voka Netwerking

Midsummer in the city

De stad herleeft, na twee moeilijke coronajaren. We brengen onze leden en sympathisanten samen, in het hart van de stad, in de tuinen van het voormalig Groot Godshuis. Een unieke locatie voor een unieke ontmoeting met vrienden en kennissen uit het Voka-netwerk in Brussel, en om nieuwe contacten te maken. We heffen samen het glas, laten ons culinair verwennen, praten bij en maken plannen op weg naar een nieuw tijdperk voor de Brusselse metropool.

Programma

  • 18u30: Onthaal en start receptie
  • 19u15: Kris Cloots, voorzitter Voka Metropolitan, blikt vooruit
  • 19u30: Walking dinner, netwerking in de bevrijdende setting van midsummer

De verborgen site van het Groot Godshuis wacht op een nieuwe definitieve bestemming, maar in afwachting krijgen wij de unieke kans om op deze prachtige plek bij te praten en met z’n allen te genieten van de zomerse sfeer met een hapje en een drankje, omkaderd met live muziek (en dansvloer).

Midsummer
Bereikbaarheid

Opgelet: het adres van Jardin Hospice is Grootgodshuisstraat 7,1000 Brussel, maar de ingang bevindt zich in de Vaartstraat 12A.

Metro

Lijnen 1 en 5, afstappen aan station Sainte-Catherine

Bus

Lijn 46, afstappen aan halte Béguinage

Fiets

Gratis fietsenstalling

 

Met dank aan

Logo's partners

Contactpersoon

Adres

Jardin Hospice
Vaartstraat 12A
1000 Brussel

Wanneer

Prijs

Leden: €75
Niet-leden: €150
Leden Young Voka Metropolitan: €50

(excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.