Skip to main content
  • Onder Ondernemers - Vanderstraeten versus Slagmolen

Onder Ondernemers - Vanderstraeten versus Slagmolen

Geniet samen met andere ondernemers van een culinaire tour door een Limburgs bedrijf. Op 13 juni 2022 proef je de kookkunsten van sterrenchef Bert Meewis achter de schermen van het bedrijf Vanderstraeten in Lummen. 

banner

Onze bedrijvige provincie heeft heel wat te bieden op vlak van interessante ondernemingen en sterrenchefs. Grijp jouw kans om beiden in één weg te ontdekken. Kijk mee achter de schermen van het Limburgse bedrijf Vanderstraeten, proef van de overheerlijke gerechten van sterrenzaak Slagmolen en ontdek de smaak van Italiaanse topwijnen van Licata Vini.

Vanderstraeten

Vanderstraeten ontwerpt, bouwt, financiert en onderhoudt gebouwen in de publieke en private sector. Al meer dan 85 jaar. Gestoeld op traditie, kennis en vakmanschap. En met een open blik op de toekomst. Vanderstraeten zet in op innovatie. Op elk terrein: mensen, middelen en technieken. Hun geheim? Samenwerking. Het is de hoeksteen van elk project. Opdrachtgevers, medewerkers en partners: samen gaan ze voor het hoogst haalbare: Topkwaliteit! Telkens weer. In een open en respectvolle sfeer. Een visie die ze binnen de VDS Group delen met hun partners Execon en Peremans.

onder ondernemers vanderstraeten voka limburg

3de generatie familiebedrijf

Vandaag is Karel Luyckx gedelegeerd bestuurder - CEO van Vanderstraeten. Michel Vanderstraeten is gedelegeerd bestuurder van de VDS Group. Eén naam met ondertussen al de derde generatie.

onder ondernemers vanderstraeten

Slagmolen

Sterrenchef Bert Meewis van Restaurant Slagmolen serveert hoogstaande gerechtjes met aangepaste wijnen van Licata Vini. In een authentieke watermolen, gelegen in Oudsbergen, ontvangt gastvrouw Karlijn Libbrecht doorgaans haar gasten om hen te laten genieten van de kookkunsten van haar man Bert en zoon Giel. Met 2 Michelinsterren en een GaultMillau-score van 18/20 is dit telkens een gedroomde culinaire belevenis op een gedroomde authentieke plek.

onder ondernemers vanderstraeten

Programma

17.30 uur    Onthaal en ontvangstreceptie
18.00 uur    Welkomstwoord door Karin Van De Velde, voorzitter Voka - KvK Limburg
18.10 uur    Uiteenzetting door de CEO en vragenronde
19.00 uur    De CEO neemt ons mee voor een rondleiding in het bedrijf
20.00 uur    Culinaire hoogstandjes bereid door een sterrenkok
22.00 uur    Dankwoord en afsluiting

Wat kunnen wij voor jou betekenen? 

Benieuwd naar wat wij jou nog kunnen bieden op vlak van netwerkevents? Neem dan zeker een kijkje op onze algemene eventpagina. 

Meer info

onder ondernemers voka limburg

 

Adres

Vanderstraeten
Europaweg 11
3560 Lummen

Wanneer

Prijs

€165,00 p.p. (excl. btw)
Enkel voor gedelegeerd bestuurders, algemeen directeurs, CEO’s en COO’s die lid zijn van Voka – KvK Limburg.

De plaatsen zijn beperkt, tijdig inschrijven is de boodschap! 

Voorwaarden

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk 6 juni 2022.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.