Geniet samen met andere ondernemers van een culinaire tour door een Limburgs bedrijf. Op 13 juni 2022 proef je de kookkunsten van sterrenchef Bert Meewis achter de schermen van het bedrijf Vanderstraeten in Lummen.
Onze bedrijvige provincie heeft heel wat te bieden op vlak van interessante ondernemingen en sterrenchefs. Grijp jouw kans om beiden in één weg te ontdekken. Kijk mee achter de schermen van het Limburgse bedrijf Vanderstraeten, proef van de overheerlijke gerechten van sterrenzaak Slagmolen en ontdek de smaak van Italiaanse topwijnen van Licata Vini.
Vanderstraeten
Vanderstraeten ontwerpt, bouwt, financiert en onderhoudt gebouwen in de publieke en private sector. Al meer dan 85 jaar. Gestoeld op traditie, kennis en vakmanschap. En met een open blik op de toekomst. Vanderstraeten zet in op innovatie. Op elk terrein: mensen, middelen en technieken. Hun geheim? Samenwerking. Het is de hoeksteen van elk project. Opdrachtgevers, medewerkers en partners: samen gaan ze voor het hoogst haalbare: Topkwaliteit! Telkens weer. In een open en respectvolle sfeer. Een visie die ze binnen de VDS Group delen met hun partners Execon en Peremans.

3de generatie familiebedrijf
Vandaag is Karel Luyckx gedelegeerd bestuurder - CEO van Vanderstraeten. Michel Vanderstraeten is gedelegeerd bestuurder van de VDS Group. Eén naam met ondertussen al de derde generatie.

Slagmolen
Sterrenchef Bert Meewis van Restaurant Slagmolen serveert hoogstaande gerechtjes met aangepaste wijnen van Licata Vini. In een authentieke watermolen, gelegen in Oudsbergen, ontvangt gastvrouw Karlijn Libbrecht doorgaans haar gasten om hen te laten genieten van de kookkunsten van haar man Bert en zoon Giel. Met 2 Michelinsterren en een GaultMillau-score van 18/20 is dit telkens een gedroomde culinaire belevenis op een gedroomde authentieke plek.

Programma
17.30 uur Onthaal en ontvangstreceptie
18.00 uur Welkomstwoord door Karin Van De Velde, voorzitter Voka - KvK Limburg
18.10 uur Uiteenzetting door de CEO en vragenronde
19.00 uur De CEO neemt ons mee voor een rondleiding in het bedrijf
20.00 uur Culinaire hoogstandjes bereid door een sterrenkok
22.00 uur Dankwoord en afsluiting
Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Benieuwd naar wat wij jou nog kunnen bieden op vlak van netwerkevents? Neem dan zeker een kijkje op onze algemene eventpagina.
