Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents

Netwerkevents

Businessclub Cybersecurity 2024
Limburg
Traject

Businessclub Cybersecurity 2024

Cyberbeveiliging is een absolute must, maar wat als het misgaat? Welke communicatiestrategie hanteer je? Wie heeft welke verantwoordelijkheden? En hoe garandeer je de businesscontinuïteit? Ontdek het antwoord op deze vragen tijdens deze Business Club en zorg dat jouw onderneming klaar is voor een cybercrisis!

Business Club Future HR
Limburg
Traject

Business Club Future HR

HR klaar voor het nieuwe normaal? Wat onderscheidt succesvolle organisaties de komende jaren van de concurrentie en op welke manieren kan een sterk innovatief HR-management hierin een essentiële rol spelen? We nemen de proef op de som en ontdekken tijdens 8 sessies vernieuwende trends in HR.

Prijs

Leden: €2100.00
Niet-leden: €2800.00

Businessclub innovatie in de zorg
Limburg
Traject

Businessclub Innovatie in de zorg

Het is tijd om de zorg naar een hoger niveau tillen. Business Club Innovatie in de zorg geeft Limburgse zorgbedrijven een duwtje in de rug. Door een combinatie van inschakeling van experten en bezoeken aan vooruitstrevende zorgondernemingen op vlak van innovatief ondernemen, begeleiden we bedrijven bij het uitrollen en implementeren van innovaties en digitalisering.

Prijs

Leden: €1000.00
Niet-leden: €1000.00

Het blijft in de familie - Family Business Center
Limburg
Traject

Het blijft in de familie

Schuif mee aan tafel met een aantal toonaangevende familiebedrijven. Wegens het succes van de voorgaande edities herhaalt het Family Business Center van Voka - Kamer van Koophandel Limburg voor de vierde keer 'Het blijft in de familie'. Dit traject brengt gedurende een jaar de verschillende actieve familieleden van het familiebedrijf bij elkaar in een uniek en intiem kader. 

Locatie

Hasselt

Prijs

€3.000 (excl. BTW) per familieIn de deelnameprijs is de deelname van 3 familieleden inbegrepen, verschillende leden van dezelfde familie mogen elkaar ...
Bryo StartUp Limburg
Limburg
Traject

Bryo StartUp: Ben je gestart en wil je verder je zaak uitbouwen?

Ben je gestart, al dan niet in bijberoep? Of wil je op korte termijn opstarten? Hoe kun je je business model verder verfijnen? Hoe zet je je in de markt? Hoe verhoog je je sales? Heb je een omzet van 0-300k euro? Hoe moet je alles opvolgen? Hoe breng je structuur aan? ... Dan is Bryo StartUp misschien iets voor jou.

Locatie

Hasselt

Prijs

€ 500,00 (excl. btw, overnachting niet inbegrepen)

Als Bryo geniet je van alle voordelen van het Voka lidmaatschap

Plato Nextgen
Limburg
Traject

Plato Nextgen

Ben je opvolger binnen het familiebedrijf? Ben je recent actief geworden in het bedrijf? Heb je nood aan een klankbord? Deel kennis en ervaring met gelijkgestemden en groei als ondernemer.

Prijs

1.000 euro (excl. btw)

Bryo ScaleUp Limburg
Limburg
Traject

Bryo ScaleUp & ScaleUp Advanced

Bryo ScaleUp is er voor ondernemers met een marktklaar product en een schaalbaar businessmodel die willen groeien. Laat je ondersteunen door Bryo, de starterscommunity waarbij opleiding, individuele begeleiding en een sterk netwerk centraal staan.

Locatie

Hasselt

Prijs

1.000 euro excl. btw 

Als Bryo geniet je van de voordelen die het VOKA lidmaatschap te bieden heeft.

Accelero Limburg
Limburg
Traject

Accelero, zet in op jouw gebalanceerde groei!

Accelero, het traject voor ondernemers die hun gebalanceerde groei willen voorbereiden en uitschrijven onder begeleiding. Als ondernemer moet je inzetten op groei om je onderneming naar een hoger niveau te tillen. In praktijk blijkt dit niet altijd evident te zijn en net daarom begeleiden we jou van A tot Z in dit groeiproces. We lanceerden het jaartraject 'Accelero', een exclusieve benadering die ingaat op de huidige uitdagingen en evenwichtige groeiambities van 10 niet-concurrentiële ondernemingen uit verschillende sectoren.

Locatie

Hasselt

Prijs

€3.000,00 (excl. btw), overnachting tweedaagse niet inbegrepenEen tweede deelnemer uit hetzelfde bedrijf kan deelnemen aan €2.100 (excl. btw) Ove...
De barrier - structurele partner voka limburg
Trixxo
KPMG
Alk Reismakers partner van Voka - KvK Limburg
propaganda logo limburg
ING
Logo Mensura
Proximus NXT
SD  Worx
groep jam