Skip to main content
Map

Het blijft in de familie

Schuif mee aan tafel met een aantal toonaangevende familiebedrijven. Wegens het succes van de voorgaande edities herhaalt het Family Business Center van Voka - Kamer van Koophandel Limburg voor de vierde keer 'Het blijft in de familie'. Dit traject brengt gedurende een jaar de verschillende actieve familieleden van het familiebedrijf bij elkaar in een uniek en intiem kader. 

'Het blijft in de familie' gelooft in de mix van inspiratie, ervaringsuitwisseling, inhoudelijke vorming en topgastronomie! In intieme kring brengt dit traject verschillende ondernemende families samen waarin uitdagingen en next steps op een informele en laagdrempelige manier worden besproken. Waar staat jouw familiebedrijf vandaag? Waar beoogt het naartoe te gaan? En hoe pakken andere (Limburgse) familiebedrijven de verschillende facetten van de bedrijfsvoering aan?

Verschillende familiale experten brengen duiding en omkadering tijdens 10 sessies.

Bij dit traject focussen we op ervaringsuitwisseling, netwerking en leren van mekaar, maar vooral op de échte verhalen achter het bedrijf en de familie. Samen met andere families word je geïnspireerd door het verhaal en de aanpak van enkele vooraanstaande familiebedrijven. Topgastronomie wordt afgewisseld met leerrijke bedrijfsbezoeken.

Programma:

Datum Locatie Spreker Topic van de sessie
13 juni 2024 De Slagmolen Voka - KvK Limburg & Van Havermaet Intake & kennismaking
19 september 2024 Voka - KvK Limburg Prof. dr. Pieter Vandekerkhof (UHasselt - RCEF) Teamwerking binnen het familiebedrijf
17 oktober 2024 Innesto Herman Van De Velde (Lingeriefabrikant Van De Velde)* Verhaal van de familie Van De Velde*
21 november 2024 Tectum Group* Rudi Evens & Yves Biesmans* Verhaal van de familie Biesmans*
19 december 2024 Van Havermaet Jan Maurissen (Van Havermaet) Rollen in het familiebedrijf
16 januari 2025 Klost'r Rik Verbeemen (Pauze) Eigenaarsvisie vs. bedrijfsstrategie
20 februari 2025 Fakkelwinnaar 2024 Fakkelwinnaar 2024 Verhaal van de Fakkelwinnaar
20 maart 2025 Chateau Neercanne Frederik Vandermarliere (J. Cortès Cigars, Jules Destrooper)* Verhaal van de familie Vandermarliere*
24 april 2025 Voka - KvK Limburg Liesbeth Vandenrijt (Motmans & Partners) & Laura Hoekx (UHasselt) Wat speelt er écht in het familiebedrijf?
22 mei 2025 La Butte aux Bois Voka - KvK Limburg & Van Havermaet Terugblik

*Gastsprekers programma 2023-2024, gastsprekers voor 2024-2025 worden nog bekend gemaakt.

Ontdek hoe Uitgeverij Clavis dit traject ervaart

Clavis familiefoto

BannerBanner

Contactpersoon

Ellen Heymans

Senior adviseur ondernemingen

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

€3.000 (excl. BTW) per familie

In de deelnameprijs is de deelname van 3 familieleden inbegrepen, verschillende leden van dezelfde familie mogen elkaar afwisselen.

Voorwaarden

Bij annulering van je deelname op minder dan 30 dagen voor aanvang van het traject heeft de opleidingsverstrekker Voka - Kamer van Koophandel Limburg recht op 10% van het totaalbedrag van het traject.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?