Skip to main content
Real Leaders

Real Leaders 2019 - infosessie

Met een uniek en op maat gemaakt leiderschapsprogramma - REAL LEADERS 2019 - wil Voka - Kamer van Koophandel Limburg mee bijdragen tot de ontwikkeling van Limburgse bedrijfsleiders tot authentieke en impactvolle leiders. Daarnaast willen we een groep van leiders samenbrengen die elkaar kunnen ondersteunen in hun leiderschapsuitdagingen.

Een onderneming kan niet bestaan zonder succesvol leiderschap. Cruciaal hierbij is dat een CEO stilstaat bij zijn leiderschapspositie.

Voka - Kamer van Koophandel Limburg start voor het derde jaar op rij, in samenwerking met James Bampfield van het gerenommeerde Quinx, het programma: Real Leaders. Hiermee willen we bijdragen tot de ontwikkeling van Limburgse ondernemers tot authentieke en impactvolle leiders.

Een echte leider kent zichzelf, is authentiek, daadkrachtig en durft zich kwetsbaar op te stellen. Handelt vanuit de eigen waarden en durft tegen de stroom in te gaan. Hij of zij functioneert vanuit zijn ziel, niet vanuit het ego. Een leider inspireert en brengt verandering.

 

Tijdens deze infosessie vertellen we u meer over de academische benadering, het programma, de inhoud, testimonials en cases, alsook alle praktische info van deze Real Leaders.

 
Meer weten?

Voor een uitgebreid programma en de kalender van Real Leaders kan u de brochure hier vinden. De brochure voor Real Leaders 2019 volgt snel. Indien u liever een individuele afspraak wenst, mag u dit laten weten.

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppsingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Markedeer
Trixxo