Skip to main content

Plato Summerdrink 2019

Fluid reality: aan de voet van de volgende revolutie...

Artificiële intelligentie

Al maar meer wordt ‘de omgeving de computer’ en krijgen we een zeer natuurlijke beleving van technologie.  Vandaag omvat dan ook vrijwel alles een intelligent aspect. Technologie versterkt en automatiseert onze menselijke activiteiten: of je nu op een evenement bent, aan het sporten, in de wagen, op het werk of gewoon thuis.  En toch is het niets nieuws.  Al van het begin van de mensheid zijn we continu op zoek naar hulpmiddelen die onze “fysieke taken” kunnen verlichten. Zo zorgden verbeterde textiel- en  stoommachines en later elektriciteit voor ongeziene versnellingen in ons dagelijks werk.

Daar stopt het vandaag echter niet meer. Ook in onze “mentale taken” zoeken we naar hulpmiddelen ter ondersteuning. Vandaag de dag worden computers steeds beter in het begrijpen van onze menselijke wereld, waardoor we Artificiële Intelligentie steeds meer zien verschijnen in onze bedrijfsprocessen en applicaties. 

Maar deze razendsnel evoluerende technologie roept ook enkele belangrijke vragen op: Waar gaat dit allemaal naartoe? Wat met onze jobs? Wat gebeurt er als we computersystemen bouwen met dezelfde, of zelfs superieure intelligentie als mensen? 

Ben je benieuwd naar de toekomst van artificiële intelligentie?
Kom meer te weten op de Plato Summerdrink op 26 juni!

Wim Bijnens

Wim Bijnens, Cronos Groep, komt het voor jullie uit de doeken doen. Opgericht in 1991 is Cronos Groep van een éénmansbedrijf geëvolueerd tot één van de meest toonaangevende technologische bedrijven in België. Met meer dan 4.500 medewerkers, 350 dochterbedrijven en 560 miljoen omzet, vormt Cronos een uitdagend netwerk met een focus op innovatief ondernemerschap. 

Programma
18u30     Ontvangst met aperitief
19u00     Welkomstwoord
19u15     Keynote Wim Bijnens
20u00     Eten & netwerkreceptie
22u30     Einde

Routebeschrijving

 

Partnerlogo AIO

 

Adres

Watt.17 (zaal Ondergronds)
Koeltorenlaan 9
3550 Heusden-Zolder

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven wel verplicht), enkel voor (ex)Plato-deelnemers.

Uw annulatie dient ons uiterlijk op 18 juni te bereiken,
zo niet blijft er een no-show-fee van €50 verschuldigd.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo