Skip to main content
  • Home
  • Limburg
  • Rendez-vous voor de groeiende ondernemer
plato

Rendez-vous voor de groeiende ondernemer

Als zaakvoerder moet je van vele markten thuis zijn. Vandaag meer dan ooit. Kom daarom vrijblijvend kennismaken met Plato tijdens onze Plato Rendez-vous op 14 oktober!

In een Plato-traject kan je met een groep van gelijkgestemden ervaringen uitwisselen in een open maar vertrouwelijke omgeving.

plato

 

Dit unieke peterschapsproject is bedoeld voor KMO-bedrijfsleiders en beslissingsnemers die gedurende een jaar begeleid worden door 2 Plato-peters en -meters. Tijdens maandelijkse avondsessies komen zij samen om kennis en inspiratie op te doen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe waardevolle contacten te leggen. Maak zelf deel uit van dit klankbord, om elkaar als groep te stimuleren en ondersteunen in dagdagelijkse uitdagingen.

Groei als ondernemer én als onderneming!

Benieuwd? 
Kom luisteren op maandag 14 oktober 2019
Afspraak om 18u00 bij Voka - KvK Limburg, Gouverneur Roppesingel 51 te Hasselt.

Plato-deelnemer Pieter Stroeken (Celanese) en Plato-peter Stefan Baeten (Hasco Invest) geven je hieronder alvast een voorsmaakje!

"Plato is méér dan een netwerk. Je geeft, je neemt, je krijgt. Kennis, kunde, ervaring ... Vorming met dat tikkeltje meer, en een stevige portie fun."

Pieter Stroeken, Celanese

pieter

"Plato zet je aan tot nadenken. Nadenken over je organisatie, over jezelf en over je omgeving. Plato is geen opleidingstraject. Van elke deelnemer wordt verwacht dat hij een bijdrage tot de groep levert en actief deelneemt. Je haalt er m.a.w. zelf maar uit wat je erin stopt. Na enkele sessies krijg je een hechte band binnen de groep waarin je je zelf ‘kwetsbaar’ kan opstellen om van daaruit sterker te worden zowel op professioneel als persoonlijk vlak."

Stefan Baeten, Hasco Invest

stefan baeten

 

Meer info via chloe.rutten@voka.be, +32 11 56 02 52

www.voka.be/limburg/plato

plato vlaio

 

Contactpersoon

Chloë Rutten

Senior coördinator Plato

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Deelname aan deze infosessie is gratis (wel op voorhand inschrijven)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo