Skip to main content

Onder Ondernemers - Willy Reynders Tuinarchitectuur versus Vivendum

Geniet samen met andere ondernemers van een culinaire tour door een Limburgs bedrijf. Op 16 mei 2022 proef je de kookkunsten van sterrenchef Alex Clevers (Vivendum) achter de schermen van het bedrijf Willy Reynders Tuinarchitectuur in Beringen. 

oo

Onze bedrijvige provincie heeft heel wat te bieden op vlak van interessante ondernemingen en sterrenchefs. Grijp jouw kans om beiden in één weg te ontdekken. Kijk mee achter de schermen van het Limburgse bedrijf Willy Reynders Tuinarchitectuur, proef van de overheerlijke gerechten van sterrenzaak Vivendum en ontdek de smaak van Italiaanse topwijnen van Licata Vini.

Willy Reynders Tuinarchitectuur

Passie voor groen

In 1978 startte Willy Reynders zijn eigen architectenbureau op. Met een diploma tuinarchitectuur en een rugzak vol motivatie en creativiteit begon hij aan wat we vandaag een tuinarchitectenbureau van topniveau noemen. Verschillende prijzen zoals ‘De Vlaams Tuinaannemer’ en ‘De Limburgse Tuinaannemer’ werden in het verleden al meermaals toegekend aan het tuinarchitectenbureau.

Willy Reynders Tuinarchitectuur onder ondernemers voka limburg

Vandaag de dag draagt het bedrijf al meer dan 45 jaar een passie voor groen in het hart. Van de conceptualisatie van uw wildste droomtuin tot de realisatie, renovatie en het onderhoud ervan. Samen met Piet Rietveld en Mieke Jans wordt dagelijks op basis van zorgvuldig uitgekiende processen en jarenlange ervaring gewerkt aan tuinen om in weg te dromen. Kortom, uw totaalpartner in groen. Aanvullende diensten en producten zijn zwembadinstallaties en all weather tuinmeubilair.

Willy Reynders Tuinarchitectuur onder ondernemers voka limburg

Vivendum

Sterrenchef Alex Clevers van Vivendum serveert hoogstaande gerechtjes met aangepaste wijnen van Licata Vini. Sinds 2007 prijkt een Michelin - certificaat met 1 ster op de gevel van Vivendum. In de uit 1736 daterende kapelaanswoning in Dilsen kan je niet enkel culinair genieten (GaultMillau: 16/20). Ook biedt Vivendum de mogelijkheid om te overnachten in een groene oase van rust.

Willy Reynders Tuinarchitectuur onder ondernemers voka limburg

Programma

17.30 uur    Onthaal en ontvangstreceptie
18.00 uur    Welkomstwoord door Karin Van De Velde, voorzitter Voka - KvK Limburg
18.10 uur    Uiteenzetting door de CEO en vragenronde
19.00 uur    De CEO neemt ons mee voor een rondleiding in het bedrijf
20.00 uur    Culinaire hoogstandjes bereid door een sterrenkok
22.00 uur    Dankwoord en afsluiting

Wat kunnen wij voor jou betekenen? 

Benieuwd naar wat wij jou nog kunnen bieden op vlak van netwerkevents? Neem dan zeker een kijkje op onze algemene eventpagina. 

Meer info

onder ondernemers voka limburg

 

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events

Adres

Willy Reynders Tuinarchitectuur nv
Everselstraat 110
3580 Beringen

Wanneer

Prijs

€165,00 p.p. (excl. btw)
Enkel voor gedelegeerd bestuurders, algemeen directeurs, CEO’s en COO’s die lid zijn van Voka – KvK Limburg.

De plaatsen zijn beperkt, tijdig inschrijven is de boodschap! 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk 9 mei 2022.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.