Geniet samen met andere ondernemers van een culinaire tour door een Limburgs bedrijf. Op 16 mei 2022 proef je de kookkunsten van sterrenchef Alex Clevers (Vivendum) achter de schermen van het bedrijf Willy Reynders Tuinarchitectuur in Beringen.
Onze bedrijvige provincie heeft heel wat te bieden op vlak van interessante ondernemingen en sterrenchefs. Grijp jouw kans om beiden in één weg te ontdekken. Kijk mee achter de schermen van het Limburgse bedrijf Willy Reynders Tuinarchitectuur, proef van de overheerlijke gerechten van sterrenzaak Vivendum en ontdek de smaak van Italiaanse topwijnen van Licata Vini.
Willy Reynders Tuinarchitectuur
Passie voor groen
In 1978 startte Willy Reynders zijn eigen architectenbureau op. Met een diploma tuinarchitectuur en een rugzak vol motivatie en creativiteit begon hij aan wat we vandaag een tuinarchitectenbureau van topniveau noemen. Verschillende prijzen zoals ‘De Vlaams Tuinaannemer’ en ‘De Limburgse Tuinaannemer’ werden in het verleden al meermaals toegekend aan het tuinarchitectenbureau.

Vandaag de dag draagt het bedrijf al meer dan 45 jaar een passie voor groen in het hart. Van de conceptualisatie van uw wildste droomtuin tot de realisatie, renovatie en het onderhoud ervan. Samen met Piet Rietveld en Mieke Jans wordt dagelijks op basis van zorgvuldig uitgekiende processen en jarenlange ervaring gewerkt aan tuinen om in weg te dromen. Kortom, uw totaalpartner in groen. Aanvullende diensten en producten zijn zwembadinstallaties en all weather tuinmeubilair.

Vivendum
Sterrenchef Alex Clevers van Vivendum serveert hoogstaande gerechtjes met aangepaste wijnen van Licata Vini. Sinds 2007 prijkt een Michelin - certificaat met 1 ster op de gevel van Vivendum. In de uit 1736 daterende kapelaanswoning in Dilsen kan je niet enkel culinair genieten (GaultMillau: 16/20). Ook biedt Vivendum de mogelijkheid om te overnachten in een groene oase van rust.

Programma
17.30 uur Onthaal en ontvangstreceptie
18.00 uur Welkomstwoord door Karin Van De Velde, voorzitter Voka - KvK Limburg
18.10 uur Uiteenzetting door de CEO en vragenronde
19.00 uur De CEO neemt ons mee voor een rondleiding in het bedrijf
20.00 uur Culinaire hoogstandjes bereid door een sterrenkok
22.00 uur Dankwoord en afsluiting
Wat kunnen wij voor jou betekenen?
Benieuwd naar wat wij jou nog kunnen bieden op vlak van netwerkevents? Neem dan zeker een kijkje op onze algemene eventpagina.
