Skip to main content

Onder Ondernemers - Haletra versus Kristalijn

Geniet onder ondernemers van een culinaire sterrenwandeling door een Limburgs bedrijf. Op 13 september 2021 proef je heerlijke kunstjes van De Kristalijn achter de schermen van Haletra in Houthalen. 

O

Onze bedrijvige provincie huisvest tal van interessante ondernemingen en sterrenchefs. Grijp jouw kans om beiden in één klap te ontdekken. Wandel mee achter de schermen van het Limburgse bedrijf Haletra, proef van de 'sterrenkunstjes' van sterrenzaak De Kristalijn en ontdek de smaak van Italiaanse topwijnen van Licata Vini.

HaletraHaletra

Op de grafische markt steekt Haletra er met kop en schouders bovenuit. Optimale service, hoogwaardige drukkwaliteit en vlekkeloze afwerking zijn de fundamenten van hun succes. Ze betrekken bovendien de klant nauw bij de realisatie van het drukwerk. Hun ervaren vaklui staan
van start tot finish klaar en spelen soepel in op de wensen. Geen wonder dat ze ruim 9000 orders per jaar noteren. En dat hun drukwerk een weg vindt naar meer dan 1200 trouwe klanten in binnen- en buitenland.

Drie generaties meesterdrukkers

In 1948 start Armand Paredis drukkerij Haletra in Helchteren. Hij drukt meteen zijn stempel met de toets van de vakman. Vandaag wordt het bedrijf geleid door de derde generatie en familiaal aandeelhouder Dieter Paredis. Het familiebedrijf heeft door een consequente investeringsstrategie een gestage groei gekend. Met een ultramodern machinepark en meer dan 50 medewerkers positioneert Haletra zich zonder meer bij de grafische top in de Benelux.

Gastheer Dieter Paredis leidt je met veel plezier rond in het bedrijf.

 

De Kristalijn

De Kristalijn Sterrenchef Koen Somers van De Kristalijn serveert
 hoogstaande gerechtjes met aangepaste wijnen van
 Licata Vini. Met zijn restaurant Kristalijn in Genk heeft
 Koen 1 Michelinster op zak en bedient je met lunches
 en diners die niet alleen jou, maar ook GaultMillau
 doet likkenbaarden met een score van 16,5/20.
 Kristalijn onderscheidt zich met een bijzondere
 ligging en architectuur, want ook op dat vlakt biedt
 het restaurant het allerbeste.

Programma

17.30 uur    Onthaal en ontvangstreceptie
18.00 uur    Welkomstwoord door Karin Van De Velde, voorzitter Voka - KvK Limburg
18.10 uur    Uiteenzetting door de CEO en vragenronde
19.00 uur    De CEO neemt ons mee voor een rondleiding in het bedrijf
20.00 uur    Culinaire hoogstandjes bereid door een sterrenkok
22.00 uur    Dankwoord en afsluiting

 

lo

 

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events

Adres

Haletra
Grote Baan 317
3530 Houthalen

Wanneer

Prijs

€145,00 p.p. (excl. btw)
Enkel voor gedelegeerd bestuurders, algemeen directeurs, CEO’s en COO’s die lid zijn van Voka – KvK Limburg.

De plaatsen zijn beperkt, tijdig inschrijven is de boodschap! 

Voorwaarden

De deelnameprijs blijft volledig verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk 6 september 2021

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Wij houden rekening met deze preventiemaatregelen

  • Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar en respecteren de social distancing, zowel binnen als buiten.
  • Indien er geen 1,5 m afstand kan gegarandeerd worden vragen wij je om je mondmasker te dragen (bijvoorbeeld tijdens de koffiepauze, bij het binnenkomen en het verlaten van de vergaderzaal, wanneer je naar het toilet gaat,…).
  • Zalen en lokalen worden verlucht, materiaal wordt consequent gedesinfecteerd
  • In ons gebouw geldt een looprichting die aangegeven is op de vloer, gelieve deze te respecteren.
  • Handgels staan ter beschikking in elke zaal en in de hal.

We volgen de situatie op de voet en houden ingeschreven deelnemers op de hoogte rond eventueel extra maatregelen of wijzigingen.

Propaganda
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
alk
Logo JAM
Trixxo