Skip to main content

Over ons

Ondernemersclub Zuid – Oost Limburg, of kortweg OC ZOL, is een vereniging voor en door ondernemers. We willen ondernemers met elkaar verbinden om samen sterker te worden. Daarom verenigen we ondernemers uit Bilzen, Hoeselt, Riemst en Voeren.

ZOL

Doel

OC ZOL stelt tot doel de industriële en economische ontwikkeling van regio Zuid-Oost Limburg te ondersteunen en te bevorderen. Daarnaast wil OC ZOL een gesprekspartner zijn voor de stedelijke en gemeentelijke overheid opdat de stem en de visie van de ondernemingen uit BilzenHoeselt, Riemst en Voeren gehoord wordt.

Maar ook ervaringsuitwisseling tussen de leden is een belangrijke pijler van de ondernemersclub. Netwerking met dat tikje meer, leren van collega ondernemers om zo succesvoller in uw onderneming te staan.

Activiteiten

Ondernemers een viertal maal per jaar samenbrengen bij activiteiten die de ene keer luchtig zijn, de andere keer inhoudelijk. Voorbeelden zijn een bedrijfsbezoek, lezing, debat, … Elk jaar sluiten we bovendien af met een feestelijke diner.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit (alfabetisch):

  • Jean-Pierre Beckers (Nex Real Estate)
  • Ingrid Festjens (RSM Automaterialen, voorzitter OC ZOL)
  • Philippe Reyners (Adviseur Belangenbehartiging - Voka-KvK Limburg)
  • Siegert Saeren (SAM Architecten)
  • Ludwig Stevens (Sterimed)
  • Diederik Timmers (Palmaers Vakhandel)
  • Patrick Vos (Daerden&Co)

Lidmaatschap

Als het ondernemen in je bloed zit ben je van harte welkom op onze activiteiten. OC ZOL staat open voor alle ondernemers uit BilzenHoeselt, Riemst en Voeren.

De leden betalen € 150 lidgeld per werkingsjaar. Leden genieten van een korting op betalende activiteiten.

Schrijf je online in

Meer info

Philippe Reyners

Philippe Reyners

Secretaris Ondernemersclub ZOL