Skip to main content
Voka Community -

Ondernemersclubs

Maaslandia
Nieuws

Maaslandse ondernemers versterken lokaal netwerk

Ondernemersclub Maaslandia breidt haar territorium uit. Zo wil de jongste ondernemersclub van Limburg dé referentie zijn voor het ondernemende Maasland en bijdragen aan de economische ontwikkeling van de regio.

Carlo dilissen
Nieuws

Verenigde Industrie Pelt mikt op verdubbeling

Het vernieuwde bestuur van Verenigde Industrie Pelt (VIP) stelt als doel om het ledenaantal de komende jaren te verdubbelen. Vandaag telt de ondernemersclub 102 leden, maar het belang van een lokaal netwerk word steeds belangrijker.

vlaai
Nieuws

In beeld: Taart voor 70 Zonhovense ondernemers

De bestuursleden van ondernemersclub Zonhoven schenken alle 70 leden een Limburgse vlaai om het werkjaar af te sluiten. Een actie van solidariteit en hartelijkheid. Voorzitter Koen Evers (Befrako): “Door het coronavirus konden de geplande activiteiten helaas niet doorgaan.

OC Genk
Nieuws

Fotoalbum: ondernemersclubs supporteren voor KRC Genk

De zeven Voka-ondernemersclubs (OC Zuid-Oost Limburg, OC Zonhoven, OC Maaslandia, OC @hoc, OC H2O, OC Tongeren en OC Diepenbeek) beleefden samen een unieke ondernemersavond op KRC Genk. Zo’n 200 leden tekenden present om te supporteren tijdens de Europese wedstrijd tegen Slavia Praag.

Kick-off ondernemersclub Maaslandia
Nieuws

Aantal werklozen in Maasmechelen daalt spectaculair

Onder het motto ‘exceptionele evenementen voor exceptionele ondernemers’ organiseerde de gloednieuwe ondernemersclub Maaslandia gisteren haar kick-off. De meer dan 100 aanwezigen beleefden een schitterende avond, maar voor Notaris Tom Colson schitterde de avond nog net iets meer.

jacques
Nieuws

450 professionals geven startschot voor netwerkjaar (foto's)

Ondernemers en leidinggevenden verzamelden woensdag op Corda Campus voor de officiële start van het netwerkjaar van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Dat verenigt meer dan 1 800 professionals in 37 netwerken waar ervaringsuitwisseling centraal staat.

OCZ bestuur
Nieuws

Schruers geeft fakkel door aan Evers

Ondernemersclub Zonhoven krijgt met Koen Evers een nieuwe voorzitter aan het roer. De zaakvoerder van Befrako volgt Chris Schruers (VHS Verzekeringen) op. Die blijft wel bestuurder bij de ondernemersclub die goed is voor 60 leden-bedrijven.