Skip to main content
Map
Powerbreakfast
Nieuws

Sfeerverslag Ondernemersclub @hoc Powerbreakfast bij BelOrta

Op 14 februari was de Haspengouwse Ondernemersclub @hoc te gast bij BelOrta, één van de grootste fruitveilingen van Europa. We mochten als gastspreker niemand minder dan Vlaams minister van werk, ondernemen en landbouw Jo Brouns ontvangen. Hij ging met ons in dialoog over de krapte op de arbeidsmarkt, energiecrisis en grondstoffenproblematiek. 

Nieuwjaarsreceptie
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub H2O Nieuwjaarsreceptie

Op 25 januari trapte Ondernemersclub H2O het nieuwe ondernemersjaar af met meer dan 100 deelnemers en dat deed deugd na twee jaren afwezigheid. Ook dit jaar wil H2O blijven inzetten op het verdedigen van de belangen van hun leden en bedrijven uit Herk-de-Stad en Halen de kans geven om hun deuren te openen. 

Nieuwjaarsreceptie
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub Zonhoven Nieuwjaarsreceptie 2023

Ondernemersclub Zonhoven trapte 2023 feestelijk op gang met een nieuwjaarsreceptie bij A&M Group in Zonhoven. We werden verwelkomd door gastheer Peter Guelinckx, CEO van A&M Group en kersvers Zonhovenaar. Voorzitter Davy Fraiponts riep de aanwezige ondernemers in zijn nieuwjaarsboodschap op om te blijven connecteren en samenwerken. Tot slot gaf schepen Bram De Raeve mee dat een goede samenwerking met het bedrijfsleven essentieel is om een welvarende gemeenschap in Zonhoven te creëren. Hemera, Patisserie Brabanders en Monx Roasters zorgden voor de catering. Het was een geslaagde netwerkavond!

Trixxo
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub Tongeren & Ondernemersclub Zuid-Oost Limburg bij Trixxo

Afgelopen donderdag was Ondernemersclub Tongeren te gast op de nieuwe hoofdzetel van Trixxo. Thomas Jeurissen, zoon van oprichter Luc, stelde het bedrijf voor en gaf een rondleiding door de kantoren. Tijdens een speeddate leerden we de collega's van Ondernemersclub Zuid-Oost Limburg kennen. Nadien was het gezellig netwerken in de bar met catering door Traiteur Mas en wijnen door OlioVino.

Ondernemersclub H2O
Limburg
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub H2O bezocht VOS Technics & CSW Automation

Op 7 december bezochten we VOS Technics en CSW Automation, twee innovatieve en groeiende bedrijven. We zijn als bestuur van H2O blij om te zien dat de ondernemers in onze regio inspelen op de opportuniteiten van morgen: verduurzaming en digitalisering.

Stella Maaslandia
Limburg
Nieuws

Fotoalbum: Stella Maaslandia vlamt tegen kansarmoede

Op 9 december 2022 ontdekten we met 87 ondernemers de nieuwe pop-up The Glass House on the Lake bij Terland. We nodigden Kristel Verbeke uit als bestuurslid van het Kinderarmoedefonds om te getuigen over hoe zij opgroeide in kansarmoede. De opbrengst van deze avond, goed voor een cheque van € 3000, wordt gestort aan De Warmste Week. 

Metaalwerken Nys
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub Zonhoven bezoekt Metaalwerken Nys

Ondernemersclub Zonhoven organiseerde op 24 november “OCZ Ten Huize van Nys”. De gebroeders Nys (Johan, Eric en Ronny) ontvingen 70 Zonhovense ondernemers. Het familiale metaalbedrijf Nys NV bestaat al 40 jaar. De aanwezige ondernemers kregen tijdens een persoonlijke rondleiding te horen hoe de bijzondere staalconstructies ontworpen en geproduceerd worden. Nadien konden de aanwezigen volop netwerken met een hapje en drankje. Een geslaagd avond! 

UCI Cyclo-cross
Limburg
Nieuws

UCI Cyclo-cross World Cup Maasmechelen

Een unieke kans doet zich voor! De gemeente Maasmechelen mag één van de UCI Wereldbekerwedstrijden veldrijden verwelkomen op zondag 30 oktober 2022. De Terhills-terreinen naast Maasmechelen Village zullen worden omgetoverd tot het strijdterrein voor elite jeugd, vrouwen en mannen veldrijders. Samen met het gemeentebestuur van Maasmechelen zetten wij als Ondernemersclub Maaslandia onze schouders onder de organisatie van een nieuwe traditie in ons Maasland.

Flexorius
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub H2O breekt uit bij Flexorius & ING

Op 15 september waren we met 50 ondernemers te gast bij Flexorius & ING te Lummen waar onze 2 leden vorig jaar een vestiging openden. Katrien Vanrusselt van Flexorius gaf ons inzicht in hoe zij voor elk HR-vraagstuk een oplossing kunnen aanreiken. Jeroen Hermans van ING legde ons uit hoe voor hem en zijn vennoten persoonlijk advies en service centraal staan.    2 boeiende ondernemersverhalen in een mooie setting, een warme ontvangst en goede catering zorgden voor een geslaagde netwerkavond.