Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
't Hoveniersbedrijf
Nieuws

Fotoalbum: Bedrijfsbezoek 't Hoveniersbedrijf

Op 29 november bezocht Ondernemersclub H2O ’t Hoveniersbedrijf. Ze gaven toelichting bij de drie pijlers van hun bedrijf; wat hun passies zijn en hoe ze de toekomst zien als gevestigd bedrijf in Herk-de-Stad.

Yannick Noben
Nieuws

Fotoalbum: OCD ZomerBBQ met Yannick Noben

Ondernemersclub Diepenbeek hield afgelopen dinsdag haar ZomerBBQ in het zuiderse decor van Jambalaya. Leden en hun gasten en geïnteresseerde Diepenbeekse ondernemers waren aanwezig op een bijna tropische avond. Genietend van een drankje en nadien een lekkere barbecue werd de zomer ingezet. Met een optreden van standup comedian Yannick Noben werd het een zeer geslaagde avond.

VIP
Nieuws

Fotoalbum: 30 jaar Verenigde Industrie Pelt

Op 16 juni vierden we het 30-jarig bestaan, en nodigden we voor onze jubileumviering trendanalist Herman Konings uit. Deze jubileumviering vond plaats in het prachtige decor van DD2, waar iedereen kon genieten van lekkere hapjes, heerlijke cocktails en muzikale omkadering door Isabella A.

OC ZOL
Nieuws

Fotoalbum: OC ZOL Combi-bedrijfsbezoek met zomerbbq

Op 9 juni waren de leden van Ondernemersclub Zuid-Oost Limburg te gast bij Coenegrachts Substraat en Roosen Borgh in Riemst. Deze 2 familiale ondernemingen transformeerden de voorbije decennia van champignonkweek tot substraat en van mestverwerking tot recyclage van groenafval. 

H2O
Nieuws

Fotoalbum: H2O - Straffe ondernemersverhalen: Keldermans Wonen & Capra

Op 4 mei bezochten de leden van Ondernemersclub H2O Keldermans Wonen voor een nieuwe editie van ‘straffe ondernemersverhalen’. We werden hartelijk ontvangen door Kinga Kantorska van o.a. MyPlace in de interieurgalerij en vervolgens werden we getrakteerd op een boeiend gesprek tussen Pedro Strauwen (Keldermans Wonen) en Guy Hex (Capra). 

H2O
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub H2O 'met de baksteen in de maag'

Op 15 maart bezochten de leden van ondernemersclub H2O het multidisciplinair architectenbureau BOND.Architectuur in Herk-de-Stad. Hun nieuwe kantoor is werkelijk een architecturale parel. Bij onderbuur Tabares4 kregen we de kans om een aantal Canarische Eilanden- wijnen te degusteren. Vulkanische voltreffers. 

SBRO
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub Zonhoven ten huize van SBRO

Op 23 maart waren de leden van Ondernemersclub Zonhoven te gast op de nieuwe locatie van metaalverwerkend bedrijf SBRO. Zaakvoerder Dries Vangansewinkel ontving ons in het atelier waar op maat alle mogelijke terrasrealisaties en laswerken in aluminium, inox en staal gemaakt worden. Een aanwinst voor Zonhoven!

Powerbreakfast
Nieuws

Sfeerverslag Ondernemersclub @hoc Powerbreakfast bij BelOrta

Op 14 februari was de Haspengouwse Ondernemersclub @hoc te gast bij BelOrta, één van de grootste fruitveilingen van Europa. We mochten als gastspreker niemand minder dan Vlaams minister van werk, ondernemen en landbouw Jo Brouns ontvangen. Hij ging met ons in dialoog over de krapte op de arbeidsmarkt, energiecrisis en grondstoffenproblematiek.