Skip to main content
Map
Yannick Noben
Nieuws

Fotoalbum: OCD ZomerBBQ met Yannick Noben

Ondernemersclub Diepenbeek hield afgelopen dinsdag haar ZomerBBQ in het zuiderse decor van Jambalaya. Leden en hun gasten en geïnteresseerde Diepenbeekse ondernemers waren aanwezig op een bijna tropische avond. Genietend van een drankje en nadien een lekkere barbecue werd de zomer ingezet. Met een optreden van standup comedian Yannick Noben werd het een zeer geslaagde avond.

VIP
Nieuws

Fotoalbum: 30 jaar Verenigde Industrie Pelt

Op 16 juni vierden we het 30-jarig bestaan, en nodigden we voor onze jubileumviering trendanalist Herman Konings uit. Deze jubileumviering vond plaats in het prachtige decor van DD2, waar iedereen kon genieten van lekkere hapjes, heerlijke cocktails en muzikale omkadering door Isabella A.

OC ZOL
Nieuws

Fotoalbum: OC ZOL Combi-bedrijfsbezoek met zomerbbq

Op 9 juni waren de leden van Ondernemersclub Zuid-Oost Limburg te gast bij Coenegrachts Substraat en Roosen Borgh in Riemst. Deze 2 familiale ondernemingen transformeerden de voorbije decennia van champignonkweek tot substraat en van mestverwerking tot recyclage van groenafval. 

H2O
Nieuws

Fotoalbum: H2O - Straffe ondernemersverhalen: Keldermans Wonen & Capra

Op 4 mei bezochten de leden van Ondernemersclub H2O Keldermans Wonen voor een nieuwe editie van ‘straffe ondernemersverhalen’. We werden hartelijk ontvangen door Kinga Kantorska van o.a. MyPlace in de interieurgalerij en vervolgens werden we getrakteerd op een boeiend gesprek tussen Pedro Strauwen (Keldermans Wonen) en Guy Hex (Capra). 

H2O
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub H2O 'met de baksteen in de maag'

Op 15 maart bezochten de leden van ondernemersclub H2O het multidisciplinair architectenbureau BOND.Architectuur in Herk-de-Stad. Hun nieuwe kantoor is werkelijk een architecturale parel. Bij onderbuur Tabares4 kregen we de kans om een aantal Canarische Eilanden- wijnen te degusteren. Vulkanische voltreffers. 

SBRO
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub Zonhoven ten huize van SBRO

Op 23 maart waren de leden van Ondernemersclub Zonhoven te gast op de nieuwe locatie van metaalverwerkend bedrijf SBRO. Zaakvoerder Dries Vangansewinkel ontving ons in het atelier waar op maat alle mogelijke terrasrealisaties en laswerken in aluminium, inox en staal gemaakt worden. Een aanwinst voor Zonhoven!

Powerbreakfast
Nieuws

Sfeerverslag Ondernemersclub @hoc Powerbreakfast bij BelOrta

Op 14 februari was de Haspengouwse Ondernemersclub @hoc te gast bij BelOrta, één van de grootste fruitveilingen van Europa. We mochten als gastspreker niemand minder dan Vlaams minister van werk, ondernemen en landbouw Jo Brouns ontvangen. Hij ging met ons in dialoog over de krapte op de arbeidsmarkt, energiecrisis en grondstoffenproblematiek. 

Nieuwjaarsreceptie
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub H2O Nieuwjaarsreceptie

Op 25 januari trapte Ondernemersclub H2O het nieuwe ondernemersjaar af met meer dan 100 deelnemers en dat deed deugd na twee jaren afwezigheid. Ook dit jaar wil H2O blijven inzetten op het verdedigen van de belangen van hun leden en bedrijven uit Herk-de-Stad en Halen de kans geven om hun deuren te openen. 

Nieuwjaarsreceptie
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub Zonhoven Nieuwjaarsreceptie 2023

Ondernemersclub Zonhoven trapte 2023 feestelijk op gang met een nieuwjaarsreceptie bij A&M Group in Zonhoven. We werden verwelkomd door gastheer Peter Guelinckx, CEO van A&M Group en kersvers Zonhovenaar. Voorzitter Davy Fraiponts riep de aanwezige ondernemers in zijn nieuwjaarsboodschap op om te blijven connecteren en samenwerken. Tot slot gaf schepen Bram De Raeve mee dat een goede samenwerking met het bedrijfsleven essentieel is om een welvarende gemeenschap in Zonhoven te creëren. Hemera, Patisserie Brabanders en Monx Roasters zorgden voor de catering. Het was een geslaagde netwerkavond!