Skip to main content
Netwerkborrel
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub ZOL Netwerkborrel

Vorige week verwelkomden wij 60 ondernemers en lokale politici op onze netwerkborrel bij Common Sense. We waanden ons even in Zuiderse sferen dankzij de kookkunsten van chef Rogier en zijn team en genoten van het optreden van de sfeermakers van de L&M-band. Voorzitter Ingrid Festjens opende de avond met een inspirerende speech en ere-voorzitter Mathieu Coenegrachts werd bedankt voor zijn jarenlange inzet voor het ondernemerschap in onze regio.

Bloesemborrel
Nieuws

@hoc Bloesemborrel

@hoc bracht 70 ondernemers, hun zakenpartners en medewerkers samen voor een gezellige bloesemborrel in de Bloesembar in Sint-Truiden. Zij genoten van een prachtig uitzicht over de fruitplantages en een heerlijk diner. Voor de Haspengouwse bedrijfsleiders wat het een uitgelezen opportuniteit om recente ervaringen en ideeën met elkaar uit te wisselen. 

Vespatour
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub Maaslandia op Vespatour door ondernemend Maasland

Vorige week toerde Ondernemersclub Maaslandia met 30 vespa’s langs onze leden. Het voorgerecht werd geserveerd bij BMW Beckers in Dilsen-Stokkem waar Tom Vermeire en Sofie Timmermans ons ontvingen in de showroom. Het hoofdgerecht by Njomly en Baeten Vinopolis genoten we bij Bouwshopping Verheyen in Maasmechelen waar Vera Verheyen en haar team ons warm verwelkomden. Na een tocht door het Nationaal Park Hoge Kempen maakten we bij het vieruurtje kennis met Gert Geenard en Valeska Meers van Geenard Elektro in Lanaken. De terugrit ging langs de Maasvallei naar Poort 82 waar Myrthe Vrancken en haar team ons culinair verwenden met hun bistrodiner.

Een inspirerende dag vol boeiende bedrijfsbezoeken en heel wat lekkers voor de fijnproevers onder ons

Ondernemersclub H2O
Nieuws

Fotoalbum: A taste of spring

Ondernemersclub H2O trok naar het Huis van Mem in Halen voor ‘A taste of spring’. 3 straffe ondernemersverhalen, een bijzonder mooi decor en heerlijke streetfood waren de elementen voor een mooie lenteavond. Het geheel werd overgoten met een muzikaal sausje van de Troubadours.

Bestuur OCZ
Nieuws

Zonhovense ondernemers hebben nieuwe kopman

Na 3 jaar van noeste arbeid heeft Koen Evers van Befrako in Zonhoven, de voorzittershamer van de lokale ondernemersclub doorgegeven aan Davy Fraiponts. De zaakvoerder van het metaalverwerkende bedrijf is vastberaden om de relevantie van zijn vereniging hoog te houden. De ondernemersclub wordt ondersteund door Voka - KvK Limburg.

Nieuwjaarsreceptie
Nieuws

Fotoalbum: Nieuwjaarsreceptie Ondernemersclub Maaslandia

Ondernemersclub Maaslandia hief het glas tijdens haar ‘Allerlaatste Nieuwjaarsreceptie’ in Terland op het Center Parcs Resort Terhills. In aanwezigheid van Vlaams minister Lydia Peeters las voorzitter David Winkels namens het bestuur de nieuwjaarsbrief voor. David sprak over de kansen en opportuniteiten voor ondernemend Maasland als grensregio centraal in de Benelux. Hij zette de toeristische troeven in de kijker met de focus erop hoe het clubbestuur deze maximaal wil benutten. 

 

roadtrip
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub Maaslandia op culinaire roadtrip

Op 14 oktober bezochten we met 35 ondernemers en directies van het onderwijs de bedrijven Agropolis in Kinrooi, YP Eurofix in As en Baeten Vinopolis in Maaseik.  Een sfeerverslag van deze culinaire en leerrijke roadtrip kan u via deze link vinden.

Paesmans
Nieuws

Fotoalbum: Volle gas vooruit met Ondernemersclub H2O

Op 23 september waren wij te gast bij Autogroep Paesmans waar voorzitter Karlien De Turck opende met een voorstelling van het jaarprogramma 2021-2022.  Zaakvoerder Wilfried Paesmans vertelde ons als derde generatie van deze familiale onderneming de historiek.

Voka Pelouse
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub Maaslandia op Voka Pelouse

Op 15 september trapten wij het nieuwe werkjaar af in de tuin van het Huis van de Limburgse Ondernemer. Ondernemersclub Maaslandia doet beroep op werkgeversorganisatie Voka – Kamer van Koophandel Limburg omwille van de expertise inzake belangenbehartiging, netwerking en professionalisering.

Maaslandia
Nieuws

Maaslandse ondernemers versterken lokaal netwerk

Ondernemersclub Maaslandia breidt haar territorium uit. Zo wil de jongste ondernemersclub van Limburg dé referentie zijn voor het ondernemende Maasland en bijdragen aan de economische ontwikkeling van de regio.

Carlo dilissen
Nieuws

Verenigde Industrie Pelt mikt op verdubbeling

Het vernieuwde bestuur van Verenigde Industrie Pelt (VIP) stelt als doel om het ledenaantal de komende jaren te verdubbelen. Vandaag telt de ondernemersclub 102 leden, maar het belang van een lokaal netwerk word steeds belangrijker.

vlaai
Nieuws

In beeld: Taart voor 70 Zonhovense ondernemers

De bestuursleden van ondernemersclub Zonhoven schenken alle 70 leden een Limburgse vlaai om het werkjaar af te sluiten. Een actie van solidariteit en hartelijkheid. Voorzitter Koen Evers (Befrako): “Door het coronavirus konden de geplande activiteiten helaas niet doorgaan.