Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Foto
Nieuws

Fotoalbum OCD ZomerBBQ bij Schoeffaerts

Ondernemersclub Diepenbeek Op 25 juni 2024 waren we te gast bij het prachtige bedrijf Schoeffaerts. De zon scheen volop en zorgde voor een perfecte ambiance. Bij aankomst werden we hartelijk ontvangen door Ronny Schoeffaerts en zijn team. De avond begon met een boeiend ondernemersverhaal, gepresenteerd door Cynthia Reekmans. Haar inspirerende woorden brachten de geschiedenis en de successen van Schoeffaerts tot leven. Na het verhaal kregen de gasten de kans om het bedrijf van dichtbij te bekijken. De culinaire verwennerij kwam van B&D Concept Catering, die een heerlijke barbecue had voorbereid. De gasten genoten van de smakelijke gerechten en het zomerse weer.  Als kers op de taart zorgde de band van Vittorio Simoni voor het muzikale entertainment. De perfecte mix van zon, muziek en goed gezelschap maakte deze zomerse BBQ bij Schoeffaerts tot een meer dan geslaagd evenement.  We kijken nu al uit naar de volgende keer!

Foto
Nieuws

Fotoalbum Zomerbar Alden Biesen

Ondernemersclub ZOL Donderdag 20 juni 2024 konden de leden van OC ZOL en hun gasten genieten van een geleide wandeling rondom de imposante Landcommanderij Alden Biesen. Een gedreven gids vertelde over het ontstaan en de geschiedenis ervan. Wijnbouwer Fabio en echtgenote Laura van MontePertini namen de deelnemers doorheen het wijndomein mee naar hun Zomerbar. Onderweg kon iedereen proeven en genieten van een lekker glaasje wijn. In de Oranjerie bracht Traiteur Jeurissen de lekkerste gerechtjes aan tafel en werd er genetwerkt. Een geslaagde avond in een prachtig decor!

foto
Nieuws

Fotoalbum: Powerbreakfast met VDAB

Ondernemersclub @hoc Donderdag 13 juni 2024 vond voor de leden van de Haspengouwse Ondernemersclub @hoc de laatste activiteit voor de zomer plaats. Onder een stralende ochtendzon kwamen zij aan bij het Fruitbedrijf Fruitsnacks waar een uitgebreid ontbijt voor hen klaar stond. Ondernemer Karel Paesmans en zoon Roel leidden de leden daarna rond in hun mooie bedrijf. Brend Daemen en Ali Atesci informeerden vanuit de VDAB de aanwezige ondernemers over o.a. maatwerkopleidingen en arbeidsmarktcijfers specifiek voor de Haspengouwse regio. Het werd een gezellige en informatieve ochtend.

Foto
Nieuws

Fotoalbum: Vespatour 2024

Ondernemersclub Maaslandia Naar jaarlijkse gewoonte sloten we het werkingsjaar af met een Vespatour door ondernemend Maasland. Dit jaar ging de Vespatour van start bij Zitmeubelfabrikant Mecam. We werden er verwelkomd met een lekkere lunch, gevolgd door een rondleiding in de vernieuwde toonzaal. Onze volgende stop: Gubbels Betonagglomeraten. De deelnemers waren onder de indruk van dit bedrijf dat gespecialiseerd is in stapelblokken voor alle constructiesystemen. Daarna ging de reis door richting Mobisol, gespecialiseerd in terrasoverkappingen, poolhouses, screens,... Afsluiten deden we bij Leonardo met een heerlijk pastamenu. Een aangename afsluiter van het werkjaar.

Foto
Nieuws

Fotoalbum OCD Infoavond Artificiële intelligentie bij Reizen De Zigeuner

Ondernemersclub Diepenbeek Dinsdagavond 28 mei 2024 waren wij te gast bij Reizen De Zigeuner voor een infoavond over Artificiële intelligentie. Ing. Robin Schrijvers, onderzoeker bij PXL Smart ICT, gaf ons met deze inspiratiesessie een kijk in de wonderlijke wereld van deze toch wel revolutionaire technologie. Nadien konden wij nog napraten en netwerken en werden wij verwend met lekkere broodjes en een goed glas.

HOI
Nieuws

Fotoalbum: H2O bedrijfsbezoek HOI - Hendrickx Office & Interior

Op 28 mei organiseerde ondernemersclub H2O haar laatste activiteit van dit werkingsjaar. Hiervoor waren we te gast bij HOI. HOI creëert een gezonde werkomgeving voor werkgevers en werknemers. Dit met een link naar de natuur als basis. Ergonomisch zetten ze dus duidelijk de puntjes op de i.

Foto
Nieuws

Fotoalbum: KennisSmaken bij Domein Clos St. Denis

Ondernemersclub @hoc Op woensdag 22 mei 2024 mochten we 63 ondernemers ontvangen voor onze jaarlijkse ondernemersspeeddate KennisSmaken. Tijdens deze speeddate genoten we van het culinaire aanbod van Domein Clos St. Denis in Vliermaal.

foto
Nieuws

Fotoalbum Straffe ondernemersverhalen van Passion Works & Duall

Ondernemersclub H2O Op dinsdag 16 april 2024 organiseerde Ondernemersclub H2O een nieuwe editie van ‘Straffe Ondernemersverhalen’. Dit jaar gingen Sylvia Vogelaar, bestuurder van Passion Works en Lieven Verpoorten, zaakvoerder van Duall met elkaar in gesprek. Deze twee gepassioneerde bedrijfsleiders namen ons mee in hun ondernemersverhaal.

Foto
Nieuws

Fotoalbum Inspiratiesessie Group Bruno

Ondernemersclub ZOL Op 14 maart 2024 waren we te gast bij Group Bruno in Bilzen, waar vader Angelo de fakkel doorgeeft aan de 2de generatie. Zij getuigden over hoe zij dit aanpakken. Als inleiding kregen we een interactieve uiteenzetting van Jan Maurissen en Sofie Gerken van advieskantoor van Havermaet over bedrijfsoverdracht. We sloten de avond af met een gezellige netwerkreceptie.

Foto
Nieuws

Fotoalbum Nieuwjaarsreceptie 2024

Ondernemersclub Maaslandia Op 22 februari 2024 verwelkomden we 70 ondernemers op de vierde editie van de ‘Allerlaatste Nieuwjaarsreceptie’. De Sint-Aldegoniskerk in As werd omgetoverd tot een unieke feestlocatie. Burgemeester Tom Seurs en voorzitter David Winkels lazen vanaf de preekstoel hun nieuwjaarsbrief voor. Het bestuur werd uitgebreid met 2 nieuwe bestuursleden, nl.: Bieke Habraken, Zakenkantoor Habraken Morena Vetrugno, Solmar We werden culinair verwend door Claudia Kookt. Dj Brialmont en Marco Sax zorgde voor de muzikale omkadering van een geslaagde avond. 

Foto
Nieuws

Fotoalbum OCD Nieuwjaarsreceptie bij Park Ven

Ondernemersclub Diepenbeek Op 06 februari 2024 klonken de leden van Ondernemersclub Diepenbeek op de start van het nieuwe jaar. Naast een heerlijk diner in de Winterlodge van Park Ven, genoten zij ook van een beetje magie. Mentalist Stefan Paridaen kon gedachten lezen, voorspellen en beïnvloeden. We vragen ons nog steeds af hoe hij dat doet.

Foto
Nieuws

Fotoalbum OCT Nieuwjaarsreceptie 2024

Ondernemersclub Tongeren Afgelopen donderdag mochten we met meer dan 100 ondernemers het nieuwe jaar inluiden bij Mercedes Claes & Zonen. De showroom werd omgetoverd tot feestlocatie met een smaakvolle receptie en een dj om de avond feestelijk af te sluiten. In de speech van voorzitter Yoeri Jorissen werd een oproep gedaan aan lokale politici om in te zetten op welvaart en toekomstbestendigheid van onze bedrijven en om in deze economisch uitdagende tijden maximaal de ondernemers te ontzorgen. We verwelkomen Joël Libert, coördinator werk en industrie bij de Stad Tongeren, als nieuw bestuurslid. OCT is het klankbord van en voor de gemeente naar bedrijven toe. In het nieuwe jaar willen we de belangen van onze leden nog beter behartigen én de industriële en economische ontwikkelingen van Tongeren ondersteunen en promoten. Daarnaast hopen we natuurlijk in het nieuwe jaar jullie ook weer talrijk te mogen ontvangen op onze activiteiten.

Foto
Nieuws

Fotoalbum H2O Nieuwjaarsreceptie 2024

Ondernemersclub H2O Woensdag 24 januari 2024 vond onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats, dit jaar in Halen. We waren met meer dan 100 en mochten ook ons 100e lid verwelkomen. In verhouding tot het aantal bedrijven in de regio is dit een heel mooi cijfer. Weinig clubs doen ons dit na! In de speech van voorzitter Karlien De Turck werd vooral een oproep gedaan om te blijven bouwen aan een goede en performante dienstverlening van de gemeenten aan de bedrijven en om in deze economisch uitdagende tijden maximaal de ondernemers te ontzorgen. Bedrijven zorgen namelijk voor werk. En zonder werk is er dus geen welvaart. In die context moet er eindelijk werk gemaakt worden van de uitbreiding van industrieterrein Daelemveld in Herk-de-Stad, heel actueel op de agenda op dit moment.

foto
Nieuws

Fotoalbum: OCZ 10 jaar + nieuwjaarsreceptie

Ondernemersclub Zonhoven Op 15 januari 2024 mochten we samen met 165 ondernemers het nieuwe jaar inluiden in de nieuwbouw van basisschool De Startbaan. We klonken niet enkel op het nieuwe jaar maar vierden ook ons 10-jarig jubileum. Voor deze speciale editie dook het bestuur zelf de keuken in om haar leden culinair te verwennen.