Skip to main content
UCI Cyclo-cross
Limburg
Nieuws

UCI Cyclo-cross World Cup Maasmechelen

Een unieke kans doet zich voor! De gemeente Maasmechelen mag één van de UCI Wereldbekerwedstrijden veldrijden verwelkomen op zondag 30 oktober 2022. De Terhills-terreinen naast Maasmechelen Village zullen worden omgetoverd tot het strijdterrein voor elite jeugd, vrouwen en mannen veldrijders. Samen met het gemeentebestuur van Maasmechelen zetten wij als Ondernemersclub Maaslandia onze schouders onder de organisatie van een nieuwe traditie in ons Maasland.

Flexorius
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub H2O breekt uit bij Flexorius & ING

Op 15 september waren we met 50 ondernemers te gast bij Flexorius & ING te Lummen waar onze 2 leden vorig jaar een vestiging openden. Katrien Vanrusselt van Flexorius gaf ons inzicht in hoe zij voor elk HR-vraagstuk een oplossing kunnen aanreiken. Jeroen Hermans van ING legde ons uit hoe voor hem en zijn vennoten persoonlijk advies en service centraal staan.    2 boeiende ondernemersverhalen in een mooie setting, een warme ontvangst en goede catering zorgden voor een geslaagde netwerkavond. 

Landgoed Altenbroek
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub Zuid-Oost Limburg bij Landgoed Altenbroek

Voor het eerst in de clubgeschiedenis trok onze Ondernemersclub naar Voeren waar we het wondermooie Landgoed Altenbroek ontdekten.    Xavier Cortenraedt van Chapeau Magazine interviewde onze 3 gastsprekers. Gregory Bouts van Landgoed Altenbroek deed de ambitieuze plannen van het domein uit de doeken en organiseerde een mooie rondleiding. Yannick Bouts van het Kasteel van Ordingen inspireerde ons over het streven naar perfectie in de hospitality en burgemeester Joris Gaens gaf ons een inzicht in het belang van toerisme voor de Voerstreek en beide Limburgen. 

H2O op weg naar een veilige digitalisering
Nieuws

Fotoalbum: H2O op weg naar een veilige digitalisering

Op donderdag 16 juni 2022 was Ondernemersclub H2O te gast bij aariXa. Erwin Tips (aariXa) en Geert Surkijn (Cats&Dogs) gaven een informatieve uiteenzetting over hoe efficiëntieverhoging door digitalisering kan voor iedereen, terwijl het toch veilig blijft. Nadien was het gezellig netwerken op het terras. 

Netwerkborrel
Limburg
Nieuws

Fotoalbum: Ondernemersclub ZOL Netwerkborrel

Vorige week verwelkomden wij 60 ondernemers en lokale politici op onze netwerkborrel bij Common Sense. We waanden ons even in Zuiderse sferen dankzij de kookkunsten van chef Rogier en zijn team en genoten van het optreden van de sfeermakers van de L&M-band. Voorzitter Ingrid Festjens opende de avond met een inspirerende speech en ere-voorzitter Mathieu Coenegrachts werd bedankt voor zijn jarenlange inzet voor het ondernemerschap in onze regio.

Bloesemborrel
Limburg
Nieuws

Fotoalbum: @hoc Bloesemborrel

@hoc bracht 70 ondernemers, hun zakenpartners en medewerkers samen voor een gezellige bloesemborrel in de Bloesembar in Sint-Truiden.

Ondernemersclub H2O
Limburg
Nieuws

Fotoalbum: A taste of spring

Ondernemersclub H2O trok naar het Huis van Mem in Halen voor ‘A taste of spring’. 3 straffe ondernemersverhalen, een bijzonder mooi decor en heerlijke streetfood waren de elementen voor een mooie lenteavond. Het geheel werd overgoten met een muzikaal sausje van de Troubadours.

Bestuur OCZ
Limburg
Nieuws

Zonhovense ondernemers hebben nieuwe kopman

Na 3 jaar van noeste arbeid heeft Koen Evers van Befrako in Zonhoven, de voorzittershamer van de lokale ondernemersclub doorgegeven aan Davy Fraiponts. De zaakvoerder van het metaalverwerkende bedrijf is vastberaden om de relevantie van zijn vereniging hoog te houden. De ondernemersclub wordt ondersteund door Voka - KvK Limburg.

Nieuwjaarsreceptie
Nieuws

Fotoalbum: Nieuwjaarsreceptie Ondernemersclub Maaslandia

Ondernemersclub Maaslandia hief het glas tijdens haar ‘Allerlaatste Nieuwjaarsreceptie’ in Terland op het Center Parcs Resort Terhills. In aanwezigheid van Vlaams minister Lydia Peeters las voorzitter David Winkels namens het bestuur de nieuwjaarsbrief voor.