Skip to main content

Onder de Sterren

We nodigen je graag uit op donderdag 2 juni 2022 voor 'Onder de Sterren', hét Limburgse Ondernemersgala met awardshow dat je zeker niet mag missen. Een groot event voor ondernemend Limburg met als hoogtepunt de uitreiking van de Ondernemersprijs Herman Dessers. Daarnaast zetten we de winnaars van de Vokawards nog eens extra in de kijker en belonen we hen met een prestigieuze award tijdens de exclusieve awardshow. Dé ideale gelegenheid om het glas te heffen op het sterke Limburgse ondernemerslandschap.

Formule AWARDSHOW + zittend diner = uitverkocht, maar je kan nog steeds inschrijven voor de formule van het ONDERNEMERSGALA + walking diner

'Onder de Sterren'

Tijdens deze exclusieve avond reiken we tal van Vokawards uit in verschillende categorieën. De winnaars zullen tijdens de awardshow de revue passeren en extra in de kijker worden gezet. Waarna we als kers op de taart de 'Ondernemersprijs Herman Dessers' uitreiken. We zetten de avond verder op het Ondernemersgala waar we ten volle kunnen netwerken, elkaar weerzien en het verbondenheidsgevoel hernieuwen wat zo sterk aanwezig is in het Limburgse ondernemerslandschap.

Presentatrice Eline De Munck

Eline De Munck is een Vlaamse actrice, presentatrice en zangeres.  Ze werd bekend door haar rol als Nathalie in LouisLouise, speelde Amber in Thuis, heeft een eigen liveband ‘Pigbag Army’, meer dan genoeg presentatie werk voor Jim Tv en ‘So You Think You Can Dance’ én is bezielster van het eigenwijze brillenmerk Odette Lunettes. Tijdens 'Onder de Sterren' zal Eline als top presentatrice en vrouwelijke onderneemster de volledige avond leiden.

Hét ondernemersgala van Limburg onder de sterren

Thor Central @Genk

Het Limburgse Ondernemersgala met awardshow vooraf zal plaatsvinden op en rond het mooie Thor Central in Genk. Thor Central is gelegen in de unieke setting van industrieel erfgoed en vormt het kloppend hart van Thor Park; een voormalige mijnsite die zich heeft ontwikkeld tot dé hotspot voor technologie, energie en innovatie.

onder de sterren

Programma

Awardshow met uitreiking Ondernemersprijs Herman Dessers (zittend diner aan tafels van 10 personen)
 • 16u30: onthaal
 • 17u30: welkom en speech door onze Voorzitter
 • 17u45: voorstelling genomineerden Ondernemersprijs Herman Dessers
 • 18u00: vokawards 2021 – 2022
 • 18u30: bekendmaking Ondernemersprijs Herman Dessers
 • 19u00: diner aan tafel
 • 20u30: einde diner + aansluiting Ondernemersgala
 • 21u00: dessertenbuffet
 • 01u00: einde event
Ondernemersgala (walking dinner)
 • 18u00: onthaal en welkom
 • 18u30: bekendmaking Ondernemersprijs Herman Dessers (op groot led-scherm)
 • 19u00: walking dinner
 • 21u00: dessertenbuffet
 • 01u00: einde event

Eventformules

BESCHIKBAAR - Formule 3 – Ondernemersfeest
 • Indien je inschrijft voor formule 3, zal je aanwezig zijn tijdens het Ondernemersgala met  walking dinner. 
 • Ledenprijs: 155 euro (excl. BTW): 
 • Ben je nog geen lid? Neem dan zeker contact met ons op
SOLD OUT - Formule 1 - Awardshow + Ondernemersgala (1 volledige tafel van 10p)

SOLD OUT

 • Indien je inschrijft voor formule 1, zal je aanwezig zijn tijdens de Awardshow en het Ondernemersgala. Je hebt recht op een volledige tafel van 10 personen (zittend diner tijdens de Awardshow + Ondernemersgala).
 • Ledenprijs: 2.100 euro (excl. BTW): 
 • Ben je nog geen lid? Neem dan zeker contact met ons op
SOLD OUT - Formule 2 - Awardshow + Ondernemersgala (1 zitplaats aan een tafel van 10p)

SOLD OUT

 • Indien je inschrijft voor formule 2, zal je aanwezig zijn tijdens de Awardshow en het Ondernemersgala. Je hebt recht op een zitplaats aan een tafel van 10 personen met andere ondernemers (zittend diner tijdens de Awardshow + Ondernemersgala).
 • Ledenprijs: 235 euro (excl. BTW): 
 • Ben je nog geen lid? Neem dan zeker contact met ons op

Ondernemersprijs Herman Dessers

De Ondernemersprijs Herman Dessers wordt uitgereikt sinds 1994, en ook dit jaar reiken we de 28ste keer op rij deze prestigieuze ondernemersprijs uit. Het doel van deze prijs is het belonen van een persoon, een onderneming, een vereniging, een instelling of een groepering uit Limburg die op economisch, sociaal, cultureel of wetenschappelijk gebied een uitzonderlijke prestatie geleverd heeft ten voordele van Limburg, waardoor de provincie een positieve uitstraling krijgt buiten haar grenzen. Op maandag 18 april 2022 worden de drie genomineerden bekend gemaakt.

Hieronder een overzicht van de genomineerden van dit jaar alsook de ondernemers die afgelopen jaren de Ondernemersprijs Herman Dessers wonnen:

onder de sterren voka limburg ondernemersprijs herman dessers

Nadia Jansen (Group Jansen), Philippe Bodson (ASL Group) en Suzy & Raymond Cretskens (Groep Cretskens) zijn de kanshebbers op de prestigieuze Ondernemersprijs Herman Dessers. Voka – KvK Limburg beloont met deze onderscheiding een persoon, onderneming of organisatie die een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd op economisch, sociaal, cultureel of wetenschappelijk vlak en dat ten gunste van de provincie Limburg. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen? 

Benieuwd naar wat wij jou nog kunnen bieden op vlak van netwerkevents? Neem dan zeker een kijkje op onze algemene eventpagina. 

Meer info

Met dank aan onze partners

onder de sterren voka limburg ondernemersprijs herman dessers

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events

Adres

Thor Central
André Dumontlaan 67
3600 Genk

Wanneer

Prijs

Leden*:

 • BESCHIKBAAR - Formule 3 - 155 euro (excl. BTW):
  Ondernemersfeest + walking dinner 

   
 • SOLD OUT - Formule 1 - 2100 euro (excl. BTW):
  Awardshow + Ondernemersfeest (1 volledige tafel van 10p)
 • SOLD OUT - Formule 2 - 235 euro (excl. BTW):
  Awardshow + Ondernemersfeest (1 zitplaats aan een tafel van 10p)

* Is je bedrijf lid van Voka KvK-Limburg, dan zijn ook alle medewerkers lid.

Ben je nog geen lid? Neem dan zeker contact met ons op! 

Voorwaarden

100% van de deelnameprijs is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail) uiterlijk op donderdag 26 mei 2022. Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

De plaatsen voor de Awardshow met zittend diner aan tafel zijn beperkt! Inschrijven voor de Awardshow kan t.e.m. donderdag 26 mei 2022.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.