Skip to main content
oc zonhoven

OCZ Ten Huize van JBC

Deze activiteit is verzet. Van zodra er versoepelingen komen, volgt een nieuwe datum.  

banner ocz ten huize van jbc

Het bestuur van Ondernemersclub Zonhoven is klaar om het nieuwe werkingsjaar te starten en nodigt u uit voor een exclusieve blik achter de schermen van JBC. Op 27 oktober openen zij hun deuren speciaal voor ons en dit volledig corona-proof. 

Exact 45 jaar geleden gaf ex-profwielrenner Jean-Baptiste Claes zijn initialen aan JBC, een authentiek Belgisch familiebedrijf dat vandaag zij aan zij geleid wordt door zijn kinderen, Bart en Ann.
 
Doorheen de jaren groeide het bedrijf uit tot één van de grootste Belgische kledingketens met oog voor jonge gezinnen met kinderen. Met een webshop en meer dan 120 winkels verspreid over België, Luxemburg en Duitsland, staat deze kledingketen dichtbij hun klant. Onder de koepel van hun familieholding (Claes Retail Group) behoort ook de keten Mayerline en sinds kort deden ze de overname van CKS en Fred & Ginger.  
 
De hele #JBCfamily streeft naar betaalbare en kwaliteitsvolle kleding, die geproduceerd wordt met respect voor de planeet en iedereen die er op woont. Duurzaam ondernemen zit dan ook verankerd in het DNA van deze onderneming. Zo is JBC sinds 1 april 2015 lid van de Fair Wear Foundation en werd Ann in 2018 uitgeroepen tot Corporate Social Responsability Professional of the Year.
 

Programma:
17u00: Ontvangst en rondleiding door JBC
18u00: Voorstelling JBC door Ann Claes, CBO
19u00: Netwerkreceptie
21u30: Voorzien einde

 

Corona-veilige organisatie

Wij volgen strikt de regels opgelegd door de overheid in verband met COVID-19 en zorgen ook voor de nodige preventiemaatregelen. OCZ en JBC doen er ook alles aan om deze activiteit corona-proof te laten doorgaan. Op de netwerkreceptie zijn er zitplaatsen voorzien met de nodige afstand tussen de deelnemers. 

Aan de deelnemers zelf vragen wij om:

  • 1,5 meter afstand te houden tijdens de rondleiding en de receptie tenzij je tot dezelfde bubbel hoort
  • Eens aan tafel, gelieve je plaats aan de houden
  • Een mondmasker te dragen, behalve aan tafel
  • Een handgel te voorzien
  • NIET deel te nemen als je ziektesymptomen hebt
  • Onze instructies ter plaatse te volgen

Wij zijn ervan overtuigd dat met het nemen van al deze preventiemaatregelen het een mooi netwerkmoment voor onze club zal zijn.

Graag tot dan! 
Het bestuur van OCZ

met dank aan

 

Contactpersoon

Kris Claes

Directeur belangenbehartiging & talent

Adres

JBC
Centrum Zuid 3401
3530 Houthalen

Wanneer

Prijs

Leden OCZ: gratis (max. 3 deelnemers per ledenbedrijf)
Niet-leden OCZ: 30 €

Kosteloos annuleren kan tot 24u op voorhand. No show fee: 30 €

Gelieve de coronamaatregelen in acht te nemen. Moest u één van de ziektesymptomen hebben, dan vragen wij u om af te melden voor dit event. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo