Skip to main content

Wat

De Obama Ladies is een netwerk door vrouwen, maar niet enkel voor vrouwen.
Het bezoek aan een lezing van Michelle Obama in Amsterdam inspireerde ons om boeiende, leerrijke en vooral heel interessante uitstappen te organiseren.

De basis van deze groep telt 20 vrouwelijke ondernemers die bij elke gelegenheid de mogelijkheid krijgen een gast mee te nemen.

Tijdens de sessies verbreed ik mijn horizonten en ontdek ik nieuwe invloeden. Van gedachten wisselen met andere ondernemende vrouwen geeft mij extra energie.

Marina Doggen (GUTAMI)
Agenda 2021-2022
Datum Locatie Uur Thema

Donderdag
04/11/2021

Studio Pieter Stockmans

16u00 - 20u00 Bezoek aan Studio Pieter Stockmans met nadien een diner van Restaurant Slagmolen bij H. Essers.

Donderdag
09/12/2021

Van Zon in Lommel 18u30 - 22u00 Bezoek aan het nieuwe gebouw van Horeca Van Zon in Lommel. Gekoppeld aan een interview met de Zolders Ann Cuyvers (auteur boek Vaginaplezier)

Woensdag 15/06/2022

Noordzee Oostende

6u30 - 19u00

Vissen op zee in Oostende met culinaire verwennerij en netwerking.

Donderdag 
08/09/2022

Uitstap naar Londen   Bijwonen van ABBA Concert 

 

Wie

Leden van het netwerk Obama Ladies zijn vrouwelijke C.E.O.'s en bedrijfsleiders eigenaar ondernemers.

Het lidmaatschap van het netwerk Obama Ladies is persoonlijk. Deelnemers dienen werkzaam te zijn in een bedrijf dat lid is van Voka - KvK Limburg.

Stuurgroep

De voorzitter van dit netwerk is Hilde Rutten (Berghoff Belgium). Verder bestaat de stuurgroep uit Isabelle Vermeire (Veccaro), Christa Jouck (Officenter Group), Suzy Cretskens-Lemmens (Groep Cretskens) en Elien Wuestenberghs (Voka - Kamer van Koophandel Limburg).

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt  €625,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

Elien Wuestenberghs

Coördinator events