Skip to main content
kim

Kim Clijsters Challenge Cup 2018

Versla jouw concullega’s met je dubbelteam, win een wedstrijdje met Kim Clijsters en netwerk een hele dag met alle deelnemende bedrijven!

KIM

 

Challenge yourself and others
Versla jouw concullega’s met je dubbelteam, win een wedstrijdje met Kim Clijsters en netwerk een hele dag met alle deelnemende bedrijven, hun managers en hun supporterteams. Met de Kim Clijsters Challenge Cup wordt een eerste KCA@WORK product gelanceerd vanuit toptennis naar de bedrijfswereld toe. Jezelf en anderen uitdagen, grenzen verleggen en de beste willen zijn, wordt vertaald in een gloednieuwe dagcompetitie.

WAT?
De Kim Clijsters Challenge Cup is een bedrijventoernooi waarbij 48 dubbelteams uit verschillende bedrijven het via poulematchen opnemen tegen mekaar in de strijd om de prestigieuze beker (ontworpen door Peter Donkers). Daarnaast biedt deze competitie de ideale gelegenheid om te netwerken met alle deelnemende bedrijven, hun managers en hun supporterteams. Tijdens de niet-speelmomenten wordt een gevarieerd aanbod van workshops en/of vormingen aangeboden rond stretch yoga, sport en voeding, massage,...Daarnaast zal Carl Maes anekdotes uit de tenniswereld vertellen, zal hij tips vanuit coaching geven inzake leiderschapsontwikkeling & management en zal hij de strafste kleedkamerverhalen verklappen.

VOOR WIE?
 Max. 2 dubbelteams van éénzelfde bedrijf mogen deelnemen:
- De deelnemers moeten beiden werkzaam zijn voor hetzelfde bedrijf (indien dit niet kan, mag je ook een partner zoeken uit een ander bedrijf)
- Teams mogen samengesteld worden met 2 dames, 2 heren en/of gemengd

Tijdens de poules worden er open groepen gemaakt met teams met hoge en minder hoge klassementen door elkaar. Dit zodat ook lager geklasseerde teams de kans hebben door te stoten (en dus hoger geklasseerde teams kunnen kloppen).

De poulewinnaars komen in de volgende pouleronde tegen elkaar (waardoor enkele de besten dan tegen elkaar uitkomen). De teams die het niet gehaald hebben komen dan tegen elkaar uit en kunnen zich op gelijk niveau nog onder elkaar amuseren/meten.

Daten met Danny? Wil je graag meedoen, maar vind je geen partner? Geen probleem, want Danny Stevens zoekt nog iemand. Voor meer info mail naar ingrid.eyckmans@voka.be 

PROGRAMMA
09.00 uur - 16.00 uur     Poulematchen (4 wedstrijden van 45 minuten) / workshops- en vormingsaanbod / lunch            
16.30 uur - 18.00 uur     Finaleronde (finalisten zijn de 2 teams met de meeste punten uit de poulematchen).
18.00 uur - 20.00 uur     Prijsuitreiking en netwerkreceptie

Contact:
ingrid.eyckmans@voka.be

Adres

Kim Clijsters Sports and Health Club
Watertorenstraat 16
3960 Bree

Wanneer

Prijs

Deelnamegeld voor leden van Voka – KvK Limburg: 500 euro per koppel, 900 euro voor 2 koppels van hetzelfde bedrijf.

Deelnamegeld voor niet-leden van Voka – KvK Limburg: 650 euro per koppel, 1100 euro voor 2 koppels van hetzelfde bedrijf.

Vind je geen tennispartner uit je eigen bedrijf? Geen probleem, dan mag je ook een team vormen met iemand van een ander bedrijf!

II

 

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo