Een avond vol inspiratie, netwerken én een unieke kijk achter de schermen bij Royal Crown? Noteer maandag 29 september 2025 alvast in je agenda want dan verwelkomen we je graag voor een nieuwe editie van 'Onder Ondernemers'!
Royal Crown: sterke schakel voor Belgische keukenzaken
Royal Crown is de grootste aankoopgroepering voor zelfstandige keukenzaken in België. Meer dan 280 klanten maken deel uit van een netwerk dat vandaag ruim 20% van de Belgische keukenmarkt vertegenwoordigt.
Vanuit het nieuwe HQ op de vroegere mijnterril van Zwartberg, bouwen broers Stefan, Denis en Frank Rombouts samen met 35 collega’s elke dag aan een duurzaam ecosysteem voor hun klanten, gebaseerd op vier pijlers: aankoop, marketing, software en opleiding.
Hun missie? Maatwerk betaalbaar houden voor elke Belg. Door lokaal ondernemerschap te koppelen aan schaalvoordelen, maken ze samen het verschil.

Culinaire hoogstandjes van...
... Sander Spreeuwers, 29-jarige sterrenchef van Modest
Amper 29 en nu al houder van een Michelinster. In 2022 opende Sander Spreeuwers restaurant Modest in Opglabbeek (Oudsbergen), waar hij een Franse keuken brengt met Aziatische invloeden. De bescheiden en ingetogen twintiger is allesbehalve een tafelspringer, maar zijn kookkunsten zijn buitengewoon. Met ervaren leermeesters als Bert Meewis (Slagmolen**), Gert De Mangeleer (Hertog Jan**), wijlen Jonnie Boer (De Librije***) en een unieke ervaring in de keuken van El Celler de Can Roca (***) in het Spaanse Girona - de toenmalige nr. 1 in de wereld - stond zijn culinaire toekomst in de sterren geschreven. In april van dit jaar ontving Modest zijn eerste Michelinster. De vraag is niet of, maar wanneer de tweede volgt...
Licata Vini zorgt voor Italiaanse topwijnen en de lekkerste koffie wordt voorzien door Monx Roasters.
Heb je speciale dieetwensen, allergieën of intoleranties? Laat het ons weten via opmerkingen bij het voltooien van jouw inschrijving.
Programma
17.30 uur Onthaal en ontvangstreceptie
18.00 uur Welkomstwoord
18.10 uur Uiteenzetting door Royal Crown
19.00 uur Rondleiding in het bedrijf
20.00 uur Culinaire hoogstandjes bereid door Sander Spreeuwers van Modest
22.00 uur Dankwoordje en afsluiting
Herbeleef de vorige editie van Onder Ondernemers
Ook lid worden van Voka One?
Met dank aan
