Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Internationaal aan de slag

Internationaal ondernemen voor bedrijven in al hun levensfasen. Welkom bij Mercurio, het netwerk van Voka voor ondernemers die samen ondernemend Vlaanderen verder willen uitbouwen, lokaal en in de wereld. Wil je zelf een exportstrategie opstellen? Nieuwe buitenlandse markten veroveren of jouw positie in het buitenland versterken? Of wil je je expertise en ambities aftoetsen met andere ondernemers? Dan zijn we blij je te melden dat Mercurio is geboren.

Wij maken jouw internationale plannen en ambities waar dankzij onderstaande trajecten:

  • Go International (for Services)
  • Beyond Borders
  • Global Ambassadors

Mercurio Go International

Van crisis tot crisis, als ondernemer moet je jezelf steeds blijven heruitvinden. Strategisch nadenken over jouw internationale expansie is dan een absolute must, en dat doe je best niet alleen. Of je nu al reeds verschillende jaren internationaal actief bent of nog maar net een eerste order uit een buurland kreeg, het is ten alle tijden belangrijk om een gedetailleerd exportplan uit te werken en te leren van gelijkgestemden.

Meer info

logo mercurio go international

Mercurio Beyond Borders

65%, zoveel namen de EU27-landen in 2021 van de Vlaamse uitvoer af. De landen van de Europese Unie zijn dan ook één van de belangrijkste voor onze Vlaamse exportmarkt. Maar onze ambities gaan verder, over de Europese grenzen heen. Benieuwd hoe jij hiermee aan de slag gaat? Bepaal met een groep gelijkgestemden de must know landen tijdens een interactief traject. 

Meer info

Mercurio Beyond Borders Duitsland

Mercurio Global Ambassadors

Mercurio Global Ambassadors is een exclusief netwerk van ondernemers of leden van het managementteam die een goed buitenlands netwerk en/of ervaring hebben en op die manier een klankbord vormen voor andere ondernemers. De Global Ambassadors kunnen een hefboom zijn voor de bevordering van de internationalisatie van onze Vlaamse bedrijven doordat zij een brug vormen tussen het lokaal en internationaal netwerk. Zij engageren zich om andere Limburgers te helpen bij hun internationale expansie. 

Meer info

Mercurio Global Ambassadors

Contactpersonen

Christine Thonnon

Senior adviseur ondernemingen

Astrid Van Hirtum

Adviseur internationalisatie

Coming up

Contact