Skip to main content
Netwerken Limburg

Netwerk Health & Care

1 hc

Wat

Het netwerk Health & Care verenigt de kennis en ervaring van directeuren in de zorgsector.  Er wordt een exclusief forum geboden waarbinnen zij op een open, directe en discrete manier met elkaar kunnen discussiëren. De nadruk ligt op overdracht van kennis en kunde, ervaringsuitwisseling over de subsectoren heen, gemeenschappelijke belangenbehartiging en netwerking om intersectorale samenwerking te bevorderen. De onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op actuele topics en tendensen binnen zowel health als care. De bijeenkomsten worden regelmatig georganiseerd op locatie bij één van de deelnemende zorgspelers.

Agenda werkingsjaar 2018-2019 (voorlopig):

  • Maandag 22 oktober om 17.30 uur: Anders en beter innoveren, de zorg transformeren
  • Woensdag 28 november om 11.30 uur: Pitch innovatieve spelers in de healthcare

Wie

Lidmaatschap van het netwerk Health & Care is persoonlijk. Enkel directeuren binnen de zorgsector en lid van Voka – Kamer van Koophandel Limburg kunnen toetreden.

Onder de zorgsector verstaan we ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, revalidatiecentra, woonzorgcentra voor senioren, personen met een beperking, bijzondere jeugdzorg, thuiszorgdiensten, groeperingen voor eerstelijnszorg, artsen en algemeen welzijnswerk.

Stuurgroep

Dieter Tuybens (Intesa) is voorzitter van het netwerk Health & Care. Eric Christiaens (AZ Vesalius), Cindy Monard (Medisch Centrum Sint-Jozef) en Kristof Balliu (Wondzorgcentrum) vormen de stuurgroep. Yves Breysem (Jessa) neemt het peterschap van dit netwerk op zich.

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt €499,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk minstens vijf keer samenkomen.

Contact

Secretaris van het netwerk Health & Care is Geert Van Malcot:
E-mail: geert.vanmalcot@voka.be
Tel.: 011 56 02 70

2

ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Markedeer
Trixxo