Skip to main content

Wat

Het netwerk Health & Care verenigt de kennis en ervaring van directeuren in de zorgsector.  Er wordt een exclusief forum geboden waarbinnen zij op een open, directe en discrete manier met elkaar kunnen discussiëren. De nadruk ligt op overdracht van kennis en kunde, ervaringsuitwisseling over de subsectoren heen, gemeenschappelijke belangenbehartiging en netwerking om intersectorale samenwerking te bevorderen. De onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op actuele topics en tendensen binnen zowel health als care. De bijeenkomsten worden regelmatig georganiseerd op locatie bij één van de deelnemende zorgspelers.

Zorgprofessionals delen in een informele setting kennis en kunde, ervaring en inzichten, om zo de kwaliteit van de zorg en de belangen van patiënten en medewerkers nog beter te behartigen.

Eric Christiaens (AZ Vesalius)
Agenda 2021-2022
Datum Locatie Uur Thema
Woensdag 23/03/2022 Lanaken 17u30 Duurzaamheid en de impact van de Green Deal 
Donderdag 28/04/2022 TBC 17u30 Digitalisering in de zorgsector 
Maandag 23/05/2022 Luik  09u00 Bezoek Mont Legia
       

Wie

Enkel directeuren binnen de zorgsector en lid van Voka – Kamer van Koophandel Limburg kunnen toetreden. Onder de zorgsector verstaan we ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, revalidatiecentra, woonzorgcentra voor senioren, personen met een beperking, bijzondere jeugdzorg, thuiszorgdiensten, groeperingen voor eerstelijnszorg, artsen en algemeen welzijnswerk.

Lidmaatschap van het netwerk Health & Care is persoonlijk.

Stuurgroep

Eric Christiaens (AZ Vesalius) is voorzitter van het netwerk Health & Care. Dieter Tuybens (Intesa) en Cindy Monard (Medisch Centrum Sint-Jozef) vormen de stuurgroep. Yves Breysem (Jessa) neemt het peterschap van dit netwerk op zich.

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt €555,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Inschrijven kan hier!