Skip to main content
Netwerken Limburg

Netwerk Health & Care

Wat

Het netwerk Health & Care verenigt de kennis en ervaring van directeuren in de zorgsector.  Er wordt een exclusief forum geboden waarbinnen zij op een open, directe en discrete manier met elkaar kunnen discussiëren. De nadruk ligt op overdracht van kennis en kunde, ervaringsuitwisseling over de subsectoren heen, gemeenschappelijke belangenbehartiging en netwerking om intersectorale samenwerking te bevorderen. De onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op actuele topics en tendensen binnen zowel health als care. De bijeenkomsten worden regelmatig georganiseerd op locatie bij één van de deelnemende zorgspelers.

Zorgprofessionals delen in een informele setting kennis en kunde, ervaring en inzichten, om zo de kwaliteit van de zorg en de belangen van patiënten en medewerkers nog beter te behartigen.

Eric Christiaens (AZ Vesalius)
Datum Locatie Uur Thema
Maandag 21/10/2019 PXL Hogeschool, Hasselt 17u30 Kennissessie ism Voka Health Community: 'Nooit geziene inzet op preventie'
Maandag 18/11/2019 AZ Vesalius, Tongeren 17u30 HR en absenteïsme
Maandag 17/02/2020 De Bottelarij, Wellen 17u30 Ethische uitdagingen betreffende Big Data en Artificiële Intelligentie in de gezondheidszor
Maandag 29/04/2020
GEANNULEERD
Agropolis, Kinrooi 12u00 Rendocan
Maandag 15/06/2020 UD Woonlabo, Hasselt 17u30 Een toekomstblik op technologie in de zorg

Wie

Enkel directeuren binnen de zorgsector en lid van Voka – Kamer van Koophandel Limburg kunnen toetreden. Onder de zorgsector verstaan we ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, revalidatiecentra, woonzorgcentra voor senioren, personen met een beperking, bijzondere jeugdzorg, thuiszorgdiensten, groeperingen voor eerstelijnszorg, artsen en algemeen welzijnswerk.

Lidmaatschap van het netwerk Health & Care is persoonlijk.

Stuurgroep

Eric Christiaens (AZ Vesalius) is voorzitter van het netwerk Health & Care. Dieter Tuybens (Intesa), Cindy Monard (Medisch Centrum Sint-Jozef) en Kristof Balliu (Wondzorgcentrum) vormen de stuurgroep. Yves Breysem (Jessa) neemt het peterschap van dit netwerk op zich.

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt €550,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk minstens vijf keer samenkomen.

 

2

Contactpersoon

Sara Davidson

Senior coördinator Netwerken

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo