Skip to main content

Family Business Happening 2021

De Family Business Happening, het grootste Limburgse netwerkevent voor familiale ondernemers, heet jou op 3 juni 2021 welkom op de terreinen van Spaas Kaarsen. We zoomen dit jaar in op de externe CEO binnen familiebedrijven: opportuniteit of nét niet? Daarnaast maak je uitreiking van De Fakkel, een erkenning voor een familiale onderneming met uitzonderlijk staat van dienst, vanop de eerste rij mee.

Tijdens deze vijfde editie van de Family Business Happening blijft het ons doel om Limburgse familiale ondernemers te challengen en te inspireren omtrent actuele topics. Familiebedrijven hebben immers een uniek DNA en zijn een belangrijke motor voor de groei van de economie.

Dit mag je niet missen op de Family Business Happening van 2021:

  • Keynote door Dirk Coorevits, CEO bij Soudal & Trends manager van het jaar 2020

Almaar meer bedrijven doen een beroep op een externe manager of CEO en dat is niet verwonderlijk. Een externe manager of CEO kan de essentiële, intellectuele of soms ook financiële injectie bieden voor de groei of het voortbestaan van het bedrijf te garanderen. Dit allemaal op voorwaarde dat je de juiste m/v aantrekt. Maar hoe ga je te werk? En wat zijn de opportuniteiten of valkuilen? In zijn keynote zal Dirk Coorevits (Soudal) de voor- en nadelen illustreren.

  • Een kijkje achter de schermen bij kaarsenproducent Spaas

Wat in 1853 begon als een kleine wasblekerij groeide na vijf generaties uit tot een internationaal bedrijf dat actief is in 40 landen. Net daarom is Spaas de perfecte uitvalsbasis van de Family Business Happening 2021. Sarah & Ben Spaas vertellen hun bedrijfsverhaal terwijl jij een rondleiding krijgt in dit familiebedrijf.

Spaas Kaarsen
 

  • Uitreiking van De Fakkel

Voka – Kamer van Koophandel Limburg reikt jaarlijks De Fakkel uit, een erkenning voor een familiale onderneming met uitzonderlijke staat van dienst. Vorig jaar mocht Spaas Kaarsen de prijs zelf in ontvangst nemen, maar wie gaat dit jaar met deze bijzondere prijs aan de haal? De zevenkoppige jury maakt binnenkort de drie genomineerden bekend.

Programma

16u30 Bedrijfsverhaal Spaas Kaarsen door Ben en/of Sarah Spaas
16u45 Welkomstwoord Axelle Henrard, Directeur Eigenaars-Ondernemers bij Voka - KvK Limburg
17u00 Keynote door Dirk Coorevits, CEO bij Soudal & Trends manager van het jaar 2020
17u45 Bedrijfsbezichtiging Spaas Kaarsen
18u45 Paneldebat
19u45 Uitreiking Fakkel
20u00 Walking dinner met aansluitende netwerkreceptie

Praktische info

Dit event is uitsluitend voor familiale ondernemers en hun opvolgers. Het event is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Foto

Banner

Contactpersoon

Christiaan Vanheusden

Projectmedewerker eigenaars-ondernemers

Adres

Spaas Kaarsen
Industriestraat 11
3930 Hamont

Wanneer

Prijs

gratis

Gratis voor leden en niet-leden.

Gelieve wel op voorhand in te schrijven!

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Voor wie? Voor alle Limburgse familiale ondernemers en hun opvolgers

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo