Skip to main content

Family Business Happening 2022

De Family Business Happening, het grootste Limburgse netwerkevent voor familiale ondernemers, verwelkomt jou op 18 mei 2022 bij Vandersanden te Bilzen! We reiken dit jaar de Vokaward 'De Fakkel' uit aan het meest verdienstelijke Limburgse familiebedrijf. De prijs is een belangrijke erkenning voor familiale ondernemingen met een uitzonderlijke staat van dienst. Ben jij ook benieuwd naar wie de Vokaward 'De Fakkel' in de wacht sleept? Ontdek het samen met ons tijdens de Family Business Happening.

Family Business Happening 2022

 

Familiebedrijf in de kijker!

De drie sterke bedrijven die genomineerd zijn hebben minstens twee generatiewissels doorlopen. Daarnaast speelt de familie een actieve rol in het bedrijf en heeft het de meerderheid van de aandelen in handen. Familiebedrijven krijgen door de jaren heen met tal van uitdagingen te maken, maar tonen dag in dag uit veel daadkracht en doorzettingsvermogen. En nét daarom zetten wij hen met plezier in de schijnwerper tijdens ons jaarlijks event 'Family Business Happening'.

Thema 'Familiale cultuur en bedrijfscultuur verzoenen'

Hoe langer familiebedrijven blijven bestaan en hoe groter ze worden, hoe meer ze ook geconfronteerd worden met de vraag: "Hoe kan een familiebedrijf zijn familiale karakter bewaren en toch groeien en verder professionaliseren?" Die vraag laten we tijdens de Family Business Happening beantwoorden door Herman Van de Velde. Het beursgenoteerd familiebedrijf Van de Velde gaat al meer dan een eeuw mee maar hecht nog steeds veel belang aan haar familiale waarden en cultuur. Wat begon als een korsettenatelier na de Eerste Wereldoorlog groeide ondertussen uit tot een internationaal imperium. Hoe de familie erin slaagt om over het familiale karakter te waken kom je te weten op 18 mei.

Keynote - Herman Van de Velde

Herman Van de Velde, hoofd van lingeriebedrijf Van de Velde uit Schellebelle, een familiebedrijf dat werd opgericht door grootouders Margaretha en Achiel Van de Velde. Hij zal als keynote spreker op ons event 'Family Business Happening'  de avond mee vorm geven met inspirerende en interessante topics.

Vokawards 'De Fakkel'

Genomineerden Vokaward 'de Fakkel'

Family Business Happening 2022

Hegge, Houben nv, Impermo

Praktische informatie

Programma
  • 18u00: Ontvangst
  • 18u30: Welkomstwoord 
  • 18u40: Bedrijfsbezichtiging Vandersanden
  • 19u25: Keynote-spreker Herman Van de Velde
  • 20u00: Paneldebat met de genomineerden De Fakkel
  • 20u30: Uitreiking De Fakkel
  • 20u35: Slotwoord 
  • 20u40: Netwerkreceptie
Waar en wanneer?

18 mei 2022 van 18u00  tot 22u00, bij Vandersanden te Bilzen

Doelgroep

Familiale ondernemers en hun opvolgers

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden

Vokawards 'De Fakkel'

Voka - Kamer van Koophandel Limburg reikt jaarlijks tal van awards uit in verschillende categorieën. Dit om haar leden die de 'extra mile' gaan in de kijker te zetten en te belonen met hun geleverde prestaties van het afgelopen jaar.  Al het 6de jaar op rij zetten wij het familiebedrijf met een uitzonderlijke staat van dienst in de kijker met het uitreiken van de Vokaward ‘De Fakkel’

Vokawards? Kom er alles over te weten

Vokawards 'De Fakkel'

Met dank aan onze partners

Met dank aan onze partners

Contactpersoon

Lien Jonkmans

Projectmedewerker eigenaars-ondernemers

Adres

Vandersanden
Riemsterweg 300
3740 Bilzen

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden en niet-leden.

Gelieve wel op voorhand in te schrijven!

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Voor wie? Voor alle Limburgse familiale ondernemers en hun opvolgers