Voka Digital Academy

26/04/2018

Dit traject laat in 6 sessies zien hoe digitalisering u helpt bij uw internationale groei en hoe u zich wapent tegen internationale concurrentie. 

lange banner

Digitalisering als hefboom voor internationale groei

Digitale ontwikkelingen creëren nieuwe businessmogelijkheden voor zowel kleine als grote ondernemingen. Leer hoe digitale initiatieven u een concurrentievoordeel bieden in een nieuw internationaal speelveld, want ook kleine ondernemingen krijgen de kans om te concurreren met grote ondernemingen. Dé uitdaging zal zijn om het volledige bedrijf mee te krijgen in het digitale verhaal. Daarom is het belangrijk om alle facetten van het bedrijf onder de loep te nemen. 

Praktisch

 • De inschrijvingen zijn per bedrijf. U kan dus, afhankelijk van het onderwerp, een andere deelnemer van uw bedrijf laten deelnemen.
 • Het is mogelijk om één of meerdere sessies apart te volgen 

Programma

Het volledige programma met inhoud van de sessies vindt u hier.

Voor wie? Ondernemers en managers die snelle groei willen creëren door digitalisatie en/of digitalisering willen integreren in de onderneming

  Doelstelling

  • Bedrijven helpen om digitalisering te gebruiken als hefboom voor internationale groei
  • Het uitwerken van een opstap naar concrete actieplannen.
  • Het creëren van een digitaal werkkader in een internationale context

  Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

  DV.O105507

  Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

  Meer info: Valerie Jennes, +32 11 56 02 35, valerie.jennes@voka.be

  Quote van Bloovi.be:

  bloovi