Skip to main content

Health & care

Wat

Het netwerk Health & Care verenigt de kennis en ervaring van directeuren in de zorgsector.  Er wordt een exclusief forum geboden waarbinnen zij op een open, directe en discrete manier met elkaar kunnen discussiëren. De nadruk ligt op overdracht van kennis en kunde, ervaringsuitwisseling over de subsectoren heen, gemeenschappelijke belangenbehartiging en netwerking om intersectorale samenwerking te bevorderen. De onderwerpen worden bepaald door de leden en spelen in op actuele topics en tendensen binnen zowel health als care. De bijeenkomsten worden regelmatig georganiseerd op locatie bij één van de deelnemende zorgspelers.

Zorgprofessionals delen in een informele setting kennis en kunde, ervaring en inzichten, om zo de kwaliteit van de zorg en de belangen van patiënten en medewerkers nog beter te behartigen.

Cindy Monard (Medisch Centrum Sint-Jozef)
Agenda 2022-2023
Datum Locatie Uur Thema
Dinsdag 27/09/2022 Bezoek Kliniek Mont Legia Luik 17u30 - 20u00 Focus op patiënten- en goederenstromen
Donderdag 24/11/2022 WZC St-Jozef Bilzen 18u00 - 20u30 Voorstelling Voka Health Community en belangenbehartiging
Maandag 27/02/2023 UHasselt 17u30 - 20u00 Toelichting campusplannen UHasselt
TBA TBA 17u30 - 20u00 In dialoog met SD Worx
TBA TBA TBA TBA

Wie

Enkel directeuren binnen de zorgsector en lid van Voka – Kamer van Koophandel Limburg kunnen toetreden. Onder de zorgsector verstaan we ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, revalidatiecentra, woonzorgcentra voor senioren, personen met een beperking, bijzondere jeugdzorg, thuiszorgdiensten, groeperingen voor eerstelijnszorg, artsen en algemeen welzijnswerk.

Lidmaatschap van het netwerk Health & Care is persoonlijk.

Stuurgroep

Dieter Tuybens (Intesa) is voorzitter van het netwerk Health & Care.  Yves Breysem (Jessa) neemt het peterschap van dit netwerk op zich.

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt €625,00 (excl. btw) per werkingsjaar, dat loopt van september tot en met juni. In deze periode zal het netwerk vijf keer samenkomen.

Inschrijven kan hier!

Contactpersoon

Philippe Reyners

Adviseur belangenbehartiging